Holdet blog

Studentermedhjælper med interesse for sport og managerspil (UDLØBET)

DEADLINE FOR ANSØGNING ER NÅET – og vi tager ikke imod flere ansøgning!

Har du fingeren på pulsen med de seneste sportsresultater, erfaring med managerspil og arbejder du selvstændigt og struktureret?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, og har lyst til et fleksibelt og sjovt studiejob, hvor omdrejningspunktet er sport og managerspil, så er det dig, vi har brug for.

Stillingen

Som studentermedhjælper bliver du en del af drift-teamet. Du bidrager ved at følge forskellige sportsgrene tæt, sikre at managerspillene opdateres korrekt og supportere brugere på e-mail og via sociale medier. 

Arbejdsopgaverne består i at overvåge, opdatere og korrigere managerspil samt at hjælpe vores brugere med eventuelle spørgsmål. Stillingen er timelønnet og en typisk arbejdsuge vil bestå af 10-15 timer fordelt mellem 2-4 aften- og/eller weekendvagter samt lidt tid på kontoret. Du skal være klar på primært at arbejde hjemmefra, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til travle perioder, som eksempelvis op til eksamener.

Konkrete arbejdsopgaver inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Tjek sportsresultater og opdater managerspil (primært aften- og weekendarbejde).
  • Supportere brugere via e-mail og sociale medier.
  • Evt. opdatering af sociale medier.

Din profil 

Du er analytisk og grundig i din tilgang til arbejdsopgaver, og har stor interesse for og følger generelt med i sport. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være forskellig, men erfaring med managerspil og kendskab til sport og sociale medier er et plus.

Mange af vores managerspil er baseret på fodbold, men vi laver også spil til cykling, amerikansk fodbold, ishockey, Formel 1, golf og håndbold. Indgående interesse for flere af disse sportsgrene vil derfor være en fordel. Kendskab til andre sportsgrene som f. eks. E-sport kan også blive relevant.

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse og har minimum et par år tilbage af denne. Din studieretning er underordnet, så længe du topmotiveret, pligtopfyldende, hjælpsom og gør den ekstra lille indsats for at følge opgaverne helt til dørs.

Swush.com

Vi udbyder managerspillene Lynholdet.dk og Holdet.dk, som årligt har mere end 200.000 brugere. Vi sidder i et åbent kontormiljø på Vesterbrogade i København, og vi lægger vægt på et godt og fleksibelt arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk tone, hvor man tager ansvar for sine opgaver og hjælper kollegaer. 

Vores vision er at gøre sporten sjovere igennem engagerende og brugervenlige managerspil, og det vil vi meget gerne have dig til at hjælpe os med.

Ansøgning

Vi holder løbende samtaler, så send gerne en kort ansøgning og CV snarest muligt. Den endelige ansøgningsfrist er søndag den 23. august 2020. Tiltrædelse snarest muligt.

Evt. spørgsmål rettes til driftsansvarlig Christian Toelbjerg: christian.toelbjerg@swush.com eller tlf. 33 21 72 09.

Send endelig ansøgning og CV mærket ‘Studentermedhjælper’ i emnelinjen til job@swush.com.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *