UDLØBET: Studentermedhjælper med særlig interesse for cykelsport, fodbold og managerspil

OPSLAGET ER UDLØBET. Er du vild med cykelsport, fodbold og managerspil? Så er dette et job for dig!

Er du sportsnørd og kender til managerspil? Har du en særlig passion for cykelsport? Arbejder du selvstændigt og struktureret?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, og har lyst til et fleksibelt og sjovt studiejob, hvor omdrejningspunktet er sport og managerspil, så er det dig, vi har brug for.

Stillingen

Som studentermedhjælper bliver du en del af drift-teamet. Du bidrager ved at følge forskellige sportsgrene tæt, sikrer at managerspillene opdateres korrekt og supporterer brugere på e-mail og via sociale medier.

Arbejdsopgaverne består i at overvåge, opdatere og korrigere managerspil samt at hjælpe vores brugere med eventuelle spørgsmål. Stillingen er timelønnet og en typisk arbejdsuge består af 10-15 timer fordelt mellem 2-4 aften- og/eller weekendvagter samt lidt tid på kontoret. Du skal være klar på primært at arbejde hjemmefra, og vi tager selvfølgelig hensyn til travle perioder i dit studie, som eksempelvis op til eksamen.

Konkrete arbejdsopgaver inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Tjek sportsresultater og opdatér managerspil (primært aften- og weekendarbejde)
  • Supportere brugere via e-mail og sociale medier
  • Evt. opdatering af sociale medier
  • Informationssøgning ift. vedligeholdelse af sportsdata i vores systemer
  • Hjælpe til med opsætning af spil

Din profil 

Du er analytisk skarp og grundig i tilgangen til dine arbejdsopgaver. Erfaring med managerspil og indgående kendskab til sport er vigtigt. Vi går ud fra at du følger med i de store fodboldligaer, men hvis du kan byde ind med noget ekstra ift. sportsgrene såsom cykelsport, håndbold, ishockey, amerikansk fodbold  eller skisport, vil det være et stort plus.

Du skal være min. 18 år gammel, og vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse i København – og har mindst et par år tilbage af studiet. Din studieretning er underordnet, så længe du er topmotiveret, dedikeret, hjælpsom og gør den ekstra indsats for at følge opgaverne helt til dørs.

Swush.com

Vi udbyder managerspillene Holdet.dk og Lynholdet.dk, som årligt har mere end 200.000 brugere. Vi sidder i et åbent kontormiljø på Vesterbro i København, og vi lægger vægt på et godt og fleksibelt arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk tone, hvor man tager ansvar for sine opgaver og hjælper kollegaer. Vi sørger for grundig oplæring i vores systemer, inden der gradvist overdrages ansvar.

Vores vision er at gøre sporten sjovere gennem engagerende og brugervenlige managerspil, og det vil vi meget gerne have dig til at hjælpe os med.

Ansøgning

Vi holder løbende samtaler, så send en kort ansøgning snarest muligt. Vi vil hellere høre om din motivation for jobbet end læse lange CV’er. Dvs. præsentér dig selv ganske kort og fortæl hvorfor du ser dig selv i jobbet som studentermedhjælper.

Den endelige ansøgningsfrist er søndag den 2. januar 2022. Tiltrædelse snarest muligt.

Eventuelle spørgsmål rettes til driftsansvarlig Christian Toelbjerg: christian.toelbjerg@swush.com eller tlf. 33 21 72 09.

Send endelig ansøgning mærket ‘Studentermedhjælper’ i emnelinjen til: job@swush.com

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *