Junkers tip: Damen er den vigtigste

Det er igen blevet tid til Superliga-bold og dermed også en ny runde i Super Manager. Eurosport-eskperten Mads Junker har taget et kig på de kommende kampe. Læs hans tre anbefalinger.

Endelig! Superligaen er tilbage efter landsholdspausen, og der åbner sig nogle fine indkøbsmuligheder allerede fredag aften. Her er mine anbefalinger til den kommende runde i Super Manager.

Jokeren: Adrian Petre (4.658.000)

Y. Yakovenko

Petre som rundens gave?

Esbjerg byder Superligaens bundprop fra Hobro op til dans fredag aften, og det ligner en hjemmesejr til ligaens nummer 4. Hobro fik endelig lidt point på kontoen i sidste runde, men med et forsvar der har lukket 31 mål ind i 12 kampe (10 flere end næste hold i den sammenhæng!), er det simpelthen for indbydende at købe hjemmeholdets spidsangriber.

Andrian Petre fik gang i målscoringen i seneste opgør, og havde ydermere en del forsøg indenfor rammen. Rumæneren kan få en fornøjelig aften, og med blot 2 procents ejerskab er han ydermere en fin differential mulighed til de “klassiske” og populære angribere i Super Manager.


Eurosport Player

Værdispilleren: Jeppe Højbjerg (4.257.000)

Næste anbefaling kommer i den anden ende af banen, nemlig Esbjergs målmand. Han topper listen over “bedst til prisen” for alle målmand. Med fem clean sheets i 12 kampe er der glimrende værdi at hente på Jeppe Højbjerg. Så kort kan det siges.

Den Sikre: Dame N’Doye (7.628.000)

Endnu engang er senegaleseren ikke til at komme udenom til en runde i Super Manager. Særligt ikke eftersom Viktor Fischer stadig er tvivlsom til opgøret i Vejle. Dame N’Doye er det oplagte kaptajnvalg, og sørger du for at have ham på holdet, er du en hel del overvejelser fattigere. På den gode måde.

Eurosport Player

Piratos

Dame N’Doye (7.628.000) og Kamil Wilczek (9.385.000) leverede fine point til runden, men FC Nordsjællands nederlag i Hobro gavnende ikke mit mandskab. Mit hold kommer formentlig til at se således ud denne runde:

Junkers foretrukne 11 til denne runde

NB: Karlo Bartolac blev tidligere anbefalet, som et køb til runden, men pga. karantæne i denne runde, så er det en fejl og artiklen er siden hen blevet korrigeret.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *