Rutineret søskendepar vinder Super Manager

Til hverdag er Anja og Per Vang søskende, men så snart fodboldmanagerspillene ruller, så er de også et vindende makkerpar, der seneste brillerede med førstepladsen i Super Manager Efterår 2021 med holdet Fort Forteleza.

Holdet.dk har fået en snak med de mangedobbelte præmievindere, der sammen nyder at fordybe sig i managerspil indenfor fodboldens verden. Du kan læse meget mere om, hvordan søskendeparret fordeler opgaverne – og laver spillerhandler – her i artiklen.

Årelang erfaring

Anja og Per Vang har en lang fælles historie med Holdet.dks managerspil. Siden 2010 har søskendeparret nemlig formået at vinde et hav af titler i diverse fodboldspil.

Siden 2010 har Vang-søskendene vundet alt fra Champions Manager 2016-2017 til et hav af præmier for seperate spillerunder.

Du kan se deres præmiesamling og meritter HER.

Senest var der gevinst ved Super Manager Efterår 2021, hvor Vang og Vang vandt spillet. Selv havde de ikke set sejren komme, for som Per Vang siger, så gik det “overraskende godt og forholdsvis let”.

Starten var ikke en dans på røde roser, men efter lidt tid var det som om, at alt flaskede sig.

Efter de første 2-3 dårlige runder fandt vi stammen på holdet, og de holdt næsten hele vejen – så vi slap for dyre udskiftninger”.

Det startede som sædvanligt: Håbløst – 4 spillere og anfører fra FCM, der tabte hjemme til OB. Men runde 3-6 bragte os i spidsen, og der blev vi næsten hele tiden indtil næstsidste runde,” siger Per Vang.

Vangs 3 tanker:

Når familien Vang sætter sit hold, så er der nogle pointer, som de både bevidst og ubevidst har i tankerne, nemlig:

  1. Find din stamme for hele sæsonen
  2. Afsæt tid til velovervejede udskiftninger
  3. Som par bliver man stærk af forskellige kompetencer

Faste rutiner

Men hvordan bliver man så dygtig til managerspillene?

For søskendeparret Vang handler det om at sætte tid af til at foretage de rette udskiftninger. Her går der oftest et par timer, så snart spillerhandlen er åben fra runde til runde.

Vi bruger et par timer på de dage, hvor der skal skiftes ud

I de perioder, hvor der skiftes ud, er det Pers fodbolderfaring, der hjælper, mens det er søster Anja, der har den økonomiske sans. Selv har Per Vang spillet fodbold på professionelt niveau, og senere hen taget trænergerningen til sig. Anja derimod arbejder som advokat.

Anja og Per Vang

At der så også blev succes på banen i sæsonens Super Manager Efterår 2021, stod ikke skrevet i stjernerne, hvis man spørger brormand.

Kom det bag på jer, at I vandt managerspillet igen?

Ja, meget – for vi har altid været dårlige i Superligaen. Champions League og La Liga har altid været vores favoritspil”.

Alligevel fik Fort Fortaleza en samlet værdi på 66.629.175 kr., da de sidste kampe var spillet i efterårets Superliga. Dermed har holdet samlet vækstet med 16.629.175 kr. i managerspillet. Ned til andenpladsen var der over 220.000 kr. i spilvækst til forskel.

Søskendeparret havde desuden yderligere 2 hold i Super Manager Efterår 2021, som endte i top 250.

Så måske det slet ikke er Champions League og La Liga, at søskendeparret skal satse så hårdt på næste gang?

“Der var vi meget glade, men også lidt sentimentale”

Særligt én ting, vil søskendeparret dog huske Super Manager Efterår 2021 for:

Da OB vandt og spillede til nul i sidste runde, var vi klar over, at sejren var hjemme. Der var vi meget glade, men også lidt sentimentale, da tankerne gik til min gamle holdkammerat, Lars Høgh. Da han spillede var chancerne for et stribet clean sheet noget større,” slutter Per Vang Hansen med et glimt i øjet.

Efter, at sejren kom i hus, blev søskendeparret enige om, at det nok primært var søster Anjas fortjeneste, at det gik så godt i denne halvsæson.

Du kan se søskendeparrets vinderhold Fort Fortaleza her:

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *