Super Manager Efterår 2022-vinder: “Jeg har altid fire Viborg-spillere på holdet”

Viborg-fan Josef Fahoum spiller både taktisk og med hjertet. Denne gang bar netop den beslutning frugt. Ovenpå efterårssæsonen i Superligaen kan den 38-årige managerspiller nemlig kalde sig Super Manager – Efterår 2022-vinder.

31.024 hold var en del af Super Manager Efterår 2022. 17 spillerunder senere og Josef Fahoum står med førstepladsen og trofæet i sine hænder – og det passer ham ganske glimrende. For som han siger, så “går jeg altid efter at vinde i spil som dette“.

Til dagligt er der da også fodbold på programmet i fritiden. For udover at være udlært brolægger og selvstændig erhvervsdrivende, så er han kæmpe Viborg-fan og træner da også ungdomshold i Viborg FF. Og nåh ja, så er der naturligvis også plads til en god omgang Super Manager hos holdet.dk.

Jeg har spillet holdet.dk i mange år on/off – primært Super Manager. Jeg er fra Viborg, så eftersom vi har spillet en del i 1. division, så er det ikke altid, at jeg har fået spillet med, da jeg gerne vil have Viborg-spillere på mit hold,” siger Fahoum.

Bagom Josef Fahoums taktik

Men hvordan sætter man et vinderhold – og hvad er taktikken? Spørger du måske.

Det hjælper den forsvarende vinder med her, hvor han råder dig til Super Manager Forår 2023.

  • Sats på 3-4 forskellige hold, og undgå spillere på 6’er positionen. De laver ofte kun minuspoint, både ved at få gule- og røde kort, karantæner og hverken laver mål eller assists.
  • Vælg spillere, der sparker straffespark – det giver nemme point.
  • Forsvarsspillerne du vælger skal helst være backs eller wing backs, da de oftere kommer til afslutninger eller laver indlæg.
  • Find angribere, som er angivet som midtbanespillere. På den måde får du flere point for mål og assists.
  • Undgå for mange transfers, da det koster kassen. Til gengæld får du renter for indestående penge. Det var blandt andet denne faktor, der gjorde, at jeg blev nr. 1. Jeg havde kun ni udskiftninger, som primært var pga. skader. I sidste runde lavede jeg dog to taktiske udskiftninger.

Vinderens egne overvejelser

Josef Fahoum tog sine egne taktiske overvejelser med i tankerne, da holdet skulle sættes – og dem fulgte han selvfølglig til punkt og prikke.

“Jeg har altid fire Viborg-spillere på holdet. Derudover satser jeg på 2-3 hold, som vil skrabe mange point sammen. Dog har jeg aldrig brugt spillere fra det vestjyske.. I dette tilfælde troede jeg på FC Nordsjælland, FC København og Silkeborg – foruden mine Viborg-spillere. Det viste sig at være et godt sats, da de alle er i top-4 nu,” siger Fahoum.

Til spørgsmålet om hvorvidt manager-vinderen i forvejen havde bestemte profiler i tankerne, da han skulle sætte sit hold, så stod svaret klart:

Der var seks spillere, som jeg vidste, jeg skulle have på holdet. Fra Viborg var det Lund, C. Sørensen, Said og Grot. Fra FC Nordsjælland var det Diamonde, mens det fra Silkeborg var S. Jørgensen“.

Da det begyndte at blive sjovt

Jo tættere Josef Fahoum kom på vinterpausen – og dermed Super Manager Efterår 2022’s afslutning – jo tættere kom han på sejren.

Alligevel var det først til allersidst, at Fahoum kunne vide sig sikker på at kunne kalde sig den egentlige vinder.

“Før sidste runde stod det meget lige. Derfor var der flere scenarier, der skulle gå op i en højere enhed. Blandt andet skulle Viborg vinde med cleansheet i Brøndby. Derudover skulle Diamonde lave noget ekstraordinært, men samtidigt lukke mål ind. Derudover måtte Dreyer ikke lave mere end 280.000 point”.

“Før den sidste kamp var jeg sikret en top-2, men som tidligere nævnt måtte Dreyer ikke lave mere end 280.000 point, for at jeg ville blive nummer et. Så jeg følte mig i virkeligheden først sikker på at vinde, da der var spiller 93 minutter af sidste kamp”.

7 hurtige med vinderen

Hvad er historien bag dit vinderholds navn?

“S.S.C Viborg = Super Support Crew Viborg. Jeg er født og opvokset i Viborg. Der er kun én klub i medgang og modgang, nemlig Viborg FF”.

Har du fået fejret sejren?

“Vi har en fest, hver gang Viborg spiller. Nu er der jo desværre pause, så jeg vil fejre det på tirsdag til landskampen mod Tunesien”.

Hvad var din reaktion på sejren?

“Jeg var lettet. Når man er så tæt på, så ville det være lort ikke at blive nr. 1”.

Hvordan er det at have vundet?

“Det er klasse. Jeg er stolt”.

Havde du regnet med at vinde?

“Ærligt, nej. Der er så vanvittigt mange hold og dygtige spillere. Hvis man har et par dårlige runder, så er man sat af”.

Spiller du alene eller mod andre?

“Som udgangspunkt spiller jeg alene, men det er da klart, at når det går godt, så skal man lige høre gutterne om, hvordan det går hos dem”.

Hvad er det bedste ved at spille Super Manager Efterår 2022 og andre managerspil?

“Det hele… opsætning, struktur, pointsystem, præmier osv. Stor ros herfra”.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *