Guldnålen #37: Silkeborg med pokalfokus og målfattige Viborg-kampe i vente

Førsteholdet har endnu engang haft fart på i den seneste runde. Med en rundeplacering som nummer 380 er Førsteholdet gået 3.278 placeringer frem og klemmer sig hermed ind i top-16% før de afgørende fem runder i Super Manager.

Runde ni bød på alt det man håber

En kaptajn-scoring fra Gustav Isaksen (FCM) blev sammen med høje vækstrater for nyerhvervelserne Yankuba Minteh (OB) og Kristoffer Olsson (FCM) udslagsgivende for en fremragende runde for Førsteholdet. Samtidigt skuffede mange managerfavoritter i runden (fx Mortensen, Haraldsson, Daramy, Ohi og Nuamah) og sendte Førsteholdet fint afsted forud for den kommende runde.

Runde ti i Super Manager Forår 2023 starter fredag aften, hvor OB skal en tur til Horsens og forsøge at bygge videre på stimen af tre ubesejrede kampe i streg. Det er også en runde hvor FCK og FCM endnu engang er rundens største favoritter mod hhv. Brøndby og Silkeborg, hvor sidstnævnte virker til at have rettet en smule fokus og energi mod pokalen.

Fra Silkeborg til Viborg

Vi har besluttet af skille os af mod Oliver Sonne (SIF), som ikke er kommet frem til lige så meget offensivt som forventet, og samtidigt kæmper SIF med at holde nullet – både hjemme og ude. Silkeborg har således ikke leveret ét eneste clean-sheet i de første ni runder af spillet. SIF skal en tur til FCM, som ser ud til at have fundet formlen til sejr. Ind i stedet kommer Anton Gaaei (VFF), som ser ind i tre kampe med forventeligt få mål.

Fra 10’er til 6’er forringer værdien af OBs Mads Frøkjær

På midten skifter vi Mads Frøkjær (OB) ud med Elias Achouri (VFF). Frøkjær har i de seneste to kampe spillet på den defensive midtbane grundet skader til både Manneh og Mustafic fra OB. Med Achouri får vi en spiller ind, som både kan holdes inde når Viborg er favorit og undertippede.

Et vågent øje på FCKs Valdermar Lund

Valdemar Lund (FCK) udgik med en skade senest på udebane mod AGF. Vi holder øje med den unge FCK-forsvarer og har nogle prisaktuelle alternativer klar (Slotsager, Bürgy, Granli, med flere). Følg med på Facebook, hvor det endelige hold lægges op fredag ca. 18.15, forud for rundestart i Super Manager Forår 2023.

Lyt til seneste podcast-episode som optakt til runden her:

Kaptajnvalget
Gustav Isaksen
FC Midtjylland
8.989.000
vs. AC Horsens

I denne runde står valget mellem Daramy fra FCK og Isaksen fra FCM. De ligger nummer et og to på listen over størst total vækst i spillet og vil begge være gode valg til runden. FCK og Daramy er rundens største favorit, når de møder Brøndby i Parken, mens Isaksen og FCM står overfor en vaklende SIF defensiv, der nok har øjnene rettet mod pokalen.

Vejen til varians
Peter Ankersen
FC København
4.613.000
vs. Brøndby IF

Ankersen har gang i noget af et comeback. Fra at have været sat helt ude af truppen, har han kæmpet sig til en startplads. En plads vi forventer, han vil holde i de kommende kampe. Den overraskende vej tilbage til startopstillingen gør, at Ankersen blot er ejet af 0,5%. En uhørt lav popularitet for en startende FCK-back.

Enableren
Renato Junior
Viborg FF
2.670.000
vs. Randers FC

Når du kan få den startende 9’er fra ligaens nummer tre til en pris på under tre millioner, så er det interessant. Junior har ikke væltet sig i mål og oplæg, men han har sat sig på pladsen og er dygtig til at bringe sig selv i de rigtige positioner. Med Junior har du både mulighed for at skille dig ud på pris og varians.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *