Nr. 5 fra sidste spil: Sådan stiller jeg hold i Super Manager – Forår 2024

Søren Bunkenborg, der til dagligt driver X-profilen ‘Holdet Tips’, giver sine bedste anbefalinger til Super Manager Forår 2024, som inden længe skydes i gang. Særligt to hold er populære i ekspertens opstilling.

Den 26 årige managerspiller sluttede sidste års spil af med en flot femte-plads i Super Manager – og det er kulminationen på mange års erfaring – og øget fokus på data og strategi.

“Jeg har spillet manager-spil så længe at jeg kan huske – dog altid på et hygge-plan.

Sidste sæson satte jeg mig som mål at få en god placering og var villig til at bruge den nødvendige ekstra tid på at søge efter den relevante data, i håb om at vinde den eftertragtede guldnål.

Dette resulterede i, at jeg endte på en 5. plads i seneste Super Manager. På baggrund af dette resultat blev jeg opfordret til at dele ud af mine indsigter og analyser, hvilket jeg er begyndt på via min X (tidl. Twitterside)
@holdettips – I skal være velkommen til at følge mig.

Rigtig god fornøjelse med dette års spil”.

Søren’s anbefalinger

Patrik Carlgren
Randers FC
3.500.000
vs. Hvidovre IF

Carlgren og resten af Randers møder tandløse Hvidovre i første runde, hvorefter de hjemme tager imod Lyngby i runde 2. Randers har haft flere flotte resultater i vinterpausen, og har holdt 5 clean sheets i deres 6 seneste kampe. Til en fornuftig pris på blot 3.500.000 ser jeg en stor chance for at Randers holder nullet mod Hvidovre og/eller Lyngby.

Oliver Zandén
Randers FC
3.000.000
vs. Hvidovre IF

Zanden er Randers’ nye venstreback. Zanden slog igennem i 2022 sæsonen for Elfsborg, hvor han i blot 13 kampe lavede 5 mål involveringer (0.64 xGi). Dette sikrede ham et skifte til Toulouse, som ikke gik som håbet, blandt andet pga. skader. Jeg tror at Zanden kan genfinde den offensive produktion for Randers med deres gode kampprogram i mente.

Mikkel Kallesøe
Randers FC
2.500.000
vs. Hvidovre IF

Kallesøe er endnu en defensiv Randers spiller som starter foråret ud på 2 gode kampe. Kallesøe fås til blot 2.5 millioner, da han var skadet en stor del af efterårssæsonen. Efter hans skade er det blevet til 2 superliga assists på blot 515 minutter (0.3A pr. 90). Kallesøe kan desuden sparke dødbolde for Randers og forventes at starte.

Daniel Høegh
Randers FC
3.000.000
vs. Hvidovre IF

Sidste mand til at fuldende forsvaret er Høegh. Han er en sikker starter og udgør dermed den fjerde Randers-mand i min defensiv. Ved at satse på denne konstellation, sikrer vi os clean-sheet bonus på hele den defensive akse, hvis Randers formår at holde buret rent mod Hvidovre og/eller Lyngby. Det er alle æg i én kurv, med mulighed for succes.

Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
7.500.000
vs. Lyngby BK

Schjelderup er første mand på mit holdkort og bærer anførerbindet i første runde. Han er noteret som midtbanespiller, men spiller venstre wing. Han tog straffesparket i Ingvarstsens fravær. Senest scorede han to mål mod BK Häcken i Nordsjællands sidste testkamp og virkede yderst farlig. Jeg vil mene at han nærmer sig must-have status.

Isak Steiner Jensen
Viborg FF
4.000.000
vs. OB

Isak Jensen er også noteret som midtbanespiller, men spiller som venstre wing. Jensen har scoret 2 mål og lavet 2 assists i 11 Superligakampe. Derudover har Viborg et godt kampprogram, hvor de kun skal møde 1 hold fra top 6, før de formentligt ender i toppen af nedrykningsspillet. Han kan derfor holdes resten af spillet.

Jakob Bonde
Viborg FF
3.500.000
vs. OB

Endnu en Viborg midtbanespiller. Jakob Bonde er fast mand for Viborg og vigtigst af alt sparker han straffesparket. Bonde står noteret for 50 ligamål, i 132 ligakampe. Som tidligere nævnt har Viborg et godt kampprogram, hvor de møder OB, Hvidovre og Randers i de første 3 kampe.

Serginho
Viborg FF
3.500.000
vs. OB

Serginho er 3. Viborg mand på mit hold. Står som midtbane med spiller højrewing. Serginho er en dygtig kreatør, og jeg tror på at han kommer til at blomstre når han spiller for det dominerende hold. Der er lidt tvivl om, at Serginho starter, men da Viborg har første kamp i runden, kan det bekræftes inden handlen lukkes.

Anosike Ementa
Viborg FF
4.500.000
vs. OB

Viborgs topscorer finder også vej til mit hold. Ementa er fast 9’er for Viborg og med 8 målinvolveringer hidtil i sæsonen, ser jeg en betydelig værdi i ham. Jeg forventer desuden, at Viborg vil være favoritter i stort set alle deres resterende kampe i denne sæson.

Patrick Mortensen
AGF
7.500.000
vs. Vejle Boldklub

Patrick Mortensen er sikker starter for AGF. Mortensen spiller 9’er og sparker desuden straffespark. AGF har et godt kampprogram inden ligaen knækker over, hvor de møder Vejle, FCM, OB, Silkeborg og Hvidovre. Med 10 mål involveringer i sæsonen hidtil er der også kaptajn potentiale for Mortensen i flere kampe, såsom mod Vejle, OB og Hvidovre.

Marcus Ingvartsen
FC Nordsjælland
7.500.000
vs. Lyngby BK

FCN har et godt startprogram med kun én udfordrende kamp før ligaen deles. Hvis Ingvartsen starter, så er han et fantastisk valg, da han både spiller som 9’er og sparker straffesparket. FCN er også rundens største favorit, når de hjemme møder Lyngby. Vær dog opmærksom på, om Conrad Harder skulle starte i stedet for Ingvartsen.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

<h1>Flere tips til Super Manager</h1>
For flere anbefalinger til <a href=”https://www.holdet.dk/da/super-manager-spring-2024/teams”>Super Manager</a>, så tag og lyt til Klubhusets optakt til 1. runde, hvor Frederik Ingemann og Andreas Vidførle gennemgår alle managerspil tips og tricks. Du kan høre podcasten her:

Søren’s start 11’er

Sørens start 11’er

Følg Holdet Tips på X og husk at sætte dit hold i Super Manager – Forår 2024 inden fredag d. 16. februar kl. 19.00.

Frederik Ingemann kommer også med tips til hver runde – ca. et døgns tid inden rundestart – på Ekstra Bladet+ – og du kan allerede nu læse hans optakt til 1. runde (kræver EB+ abonnement)

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Hans nielsen14. februar 2024 kl. 13:08

    Ser spændende ud – jeg står for miniliga-holdet : Sabine

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *