Super Manager Podcast: Vent med Wind

Jonas Wind er spillets mest populære spiller, men der er usikkerhed omkring, hvorvidt han starter inde i sæsonens første kamp. Hør hvad Tipsbladets Superligaekspert Kenneth Jensen og Danske Spils Mathias Reimar mener chancerne er for en startplads i runde 1.

Undlader man den dygtige landsholdsspiller til runde 1 af Super Manager, er der heldigvis masser af alternativer på angrebspladserne. Særligt i det helt billige prisleje, har podcastens eksperter fundet flere billige og interessante spillere frem til podcastens fælleshold.

Behold gerne penge i banken

Det er sjældent man starter et managerspil med 6 millioner i banken. Det er dog lige præcis det, som Vidførle og hans to gæster nåede frem til, varden bedste løsning når Superligaen sparkes igang fredag den 16. juli, når FC Midtjylland tager imod OB kl. 19.00 i Herning.

Wind er et forrygende køb til den kommende sæson, men usikkerhed omkring han starter i første kamp, har gjort, at Podcastholdet venter med at få ham ind til runde 2. I stedet føres angrebet an af billige Tengstedt, der spiller pga. Patrick Mortensens skade samt FC Nordsjællands Adingra, der forventes at få en startplads, når de unge sjællændere tager imod oprykkerne fra Viborg.

Med 6 millioner i banken giver bankrenten også pæne 60.000 i spillervækst, hvilket svarer til en assist samt et skud på mål, hvorfor Tengstedt + 6 mio i banken virker til at være et bedre valg end en usikker Wind.

Hør podcasten her

Lyt til podcasten og hør mange flere spilleranbefalinger fra de to eksperter Mathias Reimar og Kenneth Jensen. Du kan høre podcasten her:

4 Varme anbefalinger

Målmand
Jonas Lössl
FC Midtjylland
3.126.000
vs. AaB

Målmandsposten er særlig svær denne gang. Jonas Lössl virker imidlertid som det mest sikre valg henset til FC Midtjyllands flotte defensive historik. Lössl har været afsted til EM, men han forventes alligevel at vogte buret til sæsonstarten.

Forsvarsspiller
Daniel Høegh
FC Midtjylland
4.706.000
vs. Vejle Boldklub

Daniel Høegh er et “must buy”. Som en del af den stærke FCM defensiv og yderst farlig i hovedspillet, er den dygtige centerback ifølge Kenneth Jensen en Sviatchenko 2.0, men til den halve pris. Start Rasmus Nicolaisen i stedet for Høegh, er Nicolaisen i stedet et “must buy”.

Midtbanespiller
Nicolai Vallys
Silkeborg
4.973.000
vs. Randers FC

24-årige Vallys havde en strålende sæson i 1. division i sidste sæson. På pladsen som offensiv midtbanemand scorede Vallys 8 mål og lavede 3 assists i 21 kampe – heraf blev de 5 af målene scoret i de 8 slutspilskampe.

Angrebsspiller
Sebastian Grønning
Viborg
4.000.000
vs. FC Nordsjælland

32 kampe resulterede i 25 mål for den unge nordjyde Sebastian Grønning i sidste sæson for Viborg. Grønning kommer ind i Superligaen med masser af selvtillid. Grønning kan meget vel være at finde øverst på topscorerlisten efter de første runder i Superligaen er spillet.

Podcastholdets hold til runde 1

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *