Guldnålen #30: Udsalg på Vestegnen og flere spillere fra det midtvestjyske

Der var ikke meget vækst at hente i den forgangne runde i Super Manager 2023. Måske det bliver bedre i runde 7? Guldnålen hjælper dig på vej med tips til udskiftninger og guldkorn.

Sjette runde i Super Manager 2023 var den hidtil svageste i spillet, for førsteholdet med en samlet vækst på blot 529.339 og kun to spillere med +100.000 i vækst i form af Tonni Adamsen og Mohamed Daramy. Vores tre Brøndby-spillere skuffede på hjemmebane mod Viborg, og spillet peger ikke i den rigtige retning på Vestegnen. Derfor skifter vi alle vores tre blå-gule spillere ud og kigger primært mod Jylland for at finde erstatningerne.

Til runde syv i spillet skifter vi hele fem spillere ud, hvilket også giver et – målt i Super Manager niveau – et voldsomt højt transfergebyr på hele 214.610. Til gengæld får vi en holdsammensætning hvor 10 af 11 spillere vil være favorit i minimum 7 af de sidste 9 spillerunder, og det er vi meget glade for.

Rundens transfers

Ud går: Ohi (BIF), Evjen (BIF), Frederik Winther (BIF), Lucas Hey (LBK) og Bisseck (AGF)

Ind kommer:

  • Elias Jelert (FCK) 🡪 Sikker starter for FCK. Vi forventer os både clean-sheets og offensivt output fra den formstærke FCK-back, som også står fint mht. karantænepoint efter nyligt afsonet spilledag.
  • Alexander Busch (SIF) 🡪 Med skader i SIFs forsvar forventer vi, at Busch får fin med spilletid i april, hvor SIF skal frem over stepperne med deres offensive spillestil.
  • Gustav Isaksen (FCM) 🡪 Han skal bevise, at han er kvalifikationsspillets bedste spiller. Vi kan ikke se nogen grund til, at Isaksen ikke kan holdes resten af spillet.
  • Frederik Heiselberg (FCM) 🡪 Scorede senest, få ”rene angribere” i FCM og super pris.
  • Elias Achouri (VFF)  🡪 Har spillet fremragende i Superligaen, og vi kan beholde Achouri også når Viborg ikke er favoritter, hvilket vi senest fik bevist ude mod BIF.

Lyt med her:

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *