Tidligere manager-favorit ind på Førsteholdet og tilmed kaptajn fra første dag

Den netop afsluttede runde (runde 12) bød noget unormalt for Superligaen på en række favoritsejre og et par sandsynlige uafgjorte resultater. FCM, FCK og Viborg vandt alle tre forholdsvis komfortabelt og sikrede samtidigt Førsteholdet en fin vækst på 1.356.101 kroner. I den kommende runde finder vi de største favoritter på Sjælland, hvor FCN og FCK har henholdsvis 58% og 54% sandsynlighed for sejr.

Motivation bliver afgørende i runde 13

Tre hold har mindre at spille for i forhold til tabellen i Super Managers sidste runder. Randers og Brøndby har realistisk set misset muligheden for top-4 og Silkeborg har med stor sandsynlighed klaret frisag mht. nedrykning.

I den kommende runde skal netop Randers en tur til Farum, hvor FCN har alt at spille for i en kamp, der kan bringe dem tilbage på førstepladsen i mesterskabsspillet, hvis FCK sætter point til mod AGF. Vi tror på, at kampen mellem FCN-RFC kan blive målrig for hjemmeholdet og vi skifter Nuamah (7.448.000 kr.) ind i jagten på offensivt output.

Ud går Bakiz (AaB), som kun fik et kort visit på Førsteholdet. Vi vil nemlig gerne beholde både Adamsen og Daramy – såfremt sidstnævnte er klar til kamp. Netop Daramys skade får vi mere indsigt i til pokalfinalen, som allerede spilles torsdag. En skade til Daramy vil betyde, at han selvfølgelig også må forlade Førsteholdet.

Også Viborg har hjemme mod Brøndby alt at spille for, så kort fortalt, hold fast i VFF-spillerne!

Karantæne til Olson og karantænefare til hele 52 Superliga-spillere

FC Midtjyllands Kristoffer Olson fik raget en karantænedag til sig. Det betyder, at han går ud til fordel for Alexander Busch (SIF) som endnu engang fik et mål annulleret i seneste kamp. SIF sigter efter Busch på dødbold og den unge midterforsvarer har været farlig i de seneste mange kampe.

Der er til den kommende runde hele 52 spillere med karantænefare. Husk på at tjekke op på disse, inden du laver dine udskiftninger. Hverken Nuamah eller Busch er i karantænefare.

Lyt til senest podcastepisode her:

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold
Kaptajnvalget
Ernest Nuamah
FC Nordsjælland
7.448.000
vs. Randers FC

FCN tager hjemme på kunsten imod Randers FC og er rundens største favorit. Nuamah er klart farligste mand for FCN og snitter lige under et halvt mål pr. kamp i foråret. Vi ser stor værdi i Nuamah til denne runde, hvor hjemmebane og en svagere modstander taler for, at han meget vel kunne udbygge målkontoen.

Vejen til varians
Daniel Anyembe
Viborg FF
3.381.000
vs. Brøndby IF

Han har ubemærkethed spillet et rigtig flot forår. Han har spillet sig til en fast plads i den solide Viborg-defensiv, og er faktisk den forsvarsspiller fra de grønblussede med den næsthøjeste vækst. Han er kun ejet af 1,4%, og kan erhverves til en yderst fordelagtig pris. I den kommende runde møder de Brøndby, der ikke har det store at spille for.

Enableren
Lasso Coulibaly
FC Nordsjælland
3.159.000
vs. Randers FC

En karantæne til Jacob Steen Christensen og et indhop i seneste kamp, der kastede et mål af sig gør, at vi tror, han får chancen fra start mod Randers. I Coulibaly får du en billig spiller fra rundens største favorit, der så sent som i weekenden beviste, at han kan finde vej til netmaskerne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *