To topopgør venter: Tænk langsigtet!

I femte runde møder fire tophold hinanden. Men du skal ikke gå i panik og sælg ud. Det er tid til at tænke langsigtet – og det kan du gøre med disse syv spiller-anbefalinger.

Fredag 26. februar kl. 19.00 sparkes 5. runde af Super Manager Forår i gang – og det kan betale sig at kigge længere frem end blot denne runde, hvor både SønderjyskE og FC Nordsjælland har fine kampprogrammer.

To hold med attraktive programmer

Vi retter i denne runde blikket mod Sønderjylland, hvor Haderslev-drengene fra SønderjyskE møder Lyngby på hjemmebane.

I runden efter møder SønderjyskE så OB på hjemmebane, mens sønderjyderne derefter skal en tur til Aalborg. Sidst men ikke mindst møder SønderjyskE i runde otte AC Horsens på hjemmebane. Der er altså fire forholdsvis attraktive kampe, der er i vente for SønderjyskE, når man tager holdenes nuværende placeringer og form in mente. Og der er interessante spillere at finde hos sønderjyderne.

FC Nordsjælland er også attraktive til denne runde. Godt nok er de fortsat uden sejr i foråret, men nu venter et overkommeligt kampprogram for de unge Farum-drenge. I denne runde tager holdet nemlig på hjemmebane imod AaB, der kun har skrabet 9 point sammen i 8 udekampe i denne sæson og samtidig kun har lavet 7 mål på fremmed græs.

I runden efter gæster FC Nordsjælland Aarhus, hvor AGF venter. En kamp, hvor FCN måske er undertippede, men i de seneste tre indbyrdes opgør har holdet klaret sig fint mod AGF og blot tabt en enkelt gang til århusianerne. I det seneste opgør i efteråret besejrede Nordsjælland AGF med 3-1. Går man til gengæld yderligere en runde frem tager FC Nordsjælland hjemme imod rækkens måske svageste hold, AC Horsens. Så også FC Nordsjælland har på papiret et rigtig fint program med to attraktive kampe i vente.

Vejle har til gengæld et par spændende spillere, hvis man kun kigger på denne runde. Her møder holdet på hjemmebane Horsens, hvilket må siges at være en attraktiv kamp, selvom der er tale om et rivalopgør, da klubberne blot er placeret små 30 kilometer fra hinanden.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Lad dig ikke skræmme af topkampene

I denne runde er der to store topbrag i vente. I Herning møder FC Midtjylland rækkens nuværende førerhold, Brøndby. Her er der naturligvis meget vigtige point på spil i kampen om mesterskabet. Også på den anden side af Storebælt er der topopgør, når FC København på hjemmebane brager sammen med AGF. Her kæmper de to mandskaber om den øjeblikkelige tredjeplads i Superligaen.

Men, men, men. Du skal ikke lade sig skræmme af topkampene. Mange sidder nok i en situation, hvor de er nødt til at sælge ud af sine spillere fra et af de fire tophold, som de måske har købt pga. tidligere anbefalinger til Super Manager. Det kan dog svare sig at beholde sine spillere fra både FC Midtjylland, Brøndby, FCK eller AGF. Det er nemlig langt fra utænkeligt, at det bliver to meget tætte opgør. 

Så med tanke på, at du skal ud og bruge transfergebyr, vil jeg ikke mene, at det er løsningen at sælge ud af sine spillere hos et af topholdene. Samtidig kan du måske ende med, at en eller flere af dine nuværende spillere ender med at score i en af de to kampe.

Til sidst bør man være opmærksom på kampprogrammet, som jeg allerede har været inde på. Allerede i runden efter denne møder FC Midtjylland på udebane Lyngby, mens FC København tager hjemme imod Vejle. To attraktive kampe for de to tophold, og du kan derfor allerede stå i en situation her, hvor du er nødt til at købe dine solgte spillere fra femte runde tilbage.

Derfor er mit bedste råd: Hold fast i dine spillere fra de fire tophold til denne runde.

Spilleranbefaling

Forsvar
Marc Dal Hende
SønderjyskE
2.867.000
vs. AGF

I FC Midtjylland var Marc Dal Hende et must have i manager, da han ofte fandt vej til netmaskerne. Nu spiller han for SønderjyskE, og er stadig målfarlig. Han er noteret for 1,9 xG i denne sæson, og har skabt 19 chancer og haft 9 afslutninger. Han har også lavet 2 assists og sidst men ikke mindst er han begyndt at sparke straffe i ny og næ.

Midtbane
Mads Albæk
SønderjyskE
3.250.000
vs. Lyngby (H)

Mads Albæk er allerede kommet på måltavlen to gange i forårets første fire runder. Han har samtidig skabt 16 chancer i denne sæson og har haft 9 afslutninger på mål. Han står samtidig noteret for en scoringsprocent på 22.2 procent. Med Mads Albæks nuværende målform med to mål i fire kampe kan han være værd at satse på til et opgør mod Lyngby.

Forsvar
Mads Døhr Thycosen
FC Nordsjælland
3.520.000
vs. Aab (H)

Nordsjælland-backen er i denne sæson noteret for 0,7 xG. Samtidig har han skabt 10 målchancer, mens han også har lavet 3 assists i Superligaen. Mads Døhr Thychosen har også allerede lavet en assist i de første fire runder i foråret, da han blev noteret for en assist mod Vejle.

Midtbane
Victor Jensen
FC Nordsjælland
3.663.000
vs. AaB (H)

Trods blot fire kampe for FC Nordsjælland har Victor Jensen allerede markeret sig for holdet. Det er blevet til 1 mål og 1 assist i foråret for det unge talent, der er ejet af Ajax. Han har samtidig skabt 8 chancer og er noteret for 1,1 xG. Victor Jensen er derfor et spændende valg til en pris på kun lidt over 3.5 mio.

Midtbane
Magnus Kofod Andersen
FC Nordsjælland
4.558.000
vs. Silkeborg IF

I FC Nordsjællands seneste kamp fandt Magnus Kofod vej til netmaskerne, og han er kommet på måltavlen 2 gange indtil videre i denne sæson. Fra sin position på den centrale midtbane har Kofod skabt 15 chancer, mens han også har lavet en enkelt assist. Han har samtidig haft 12 afslutninger.

Angriber
Wahid Faghir
Vejle BK
5.455.000
vs. Silkeborg IF

Hvis du ikke tænker langsigtet, så er Wahid Faghir et supergodt valg til denne runde, hvor Vejle møder Horsens på hjemmebane. Det unge stortalent har fundet vej til netmaskerne to gange i foråret, og han har lavet 5 mål i alt i denne sæson. Han har samtidig haft 24 afslutninger og skabt 15 chancer.

Angriber
Allan Sousa
Vejle BK
5.246.000
vs. AC Horsens (H)

Har man lidt mere luft i budgettet, kan Faghirs holdkammerat i angrebet Allan Sousa være et spændende sats, hvis man skal indhente noget af det tabte tilbage. Sousa topper lige nu listen over assists med 6 assists. Fire af dem er lavet i foråret. Samtidig har Sousa skabt hele 45 chancer og haft 20 afslutninger. Han har scoret 5 mål i sæsonen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *