Transferlisten: Optimisme om Opondo

En nye managersæson betyder nye spillere, til nye priser, på nye hold. Bliver nyindkøbet fast mand fra start, eller er han en spiller til fremtiden? Det er tanker man bør gøre sig som manager, og vi hjælper dig på vej med en analyse af de største transfers i Superligaen.

Et nyt Super Manager-spil står på tærsklen til at begynde. På fredag d.12 juli ruller bolden igen med sæsonåbneren FC Midtjylland-Esbjerg.

Forud er gået et – indtil videre – relativt travlt transfervindue for mange af de danske fodboldklubber. Vi giver dig her et overblik over udvalgte transfers med et managerblik, så du er klar til at sætte dit efterårets managerspil baseret på Superligaen.

Paulinho (Bahia til FCM)

Super Manager-pris: 3 mio

Paulinho er en brasiliensk back som FC Midtjylland har hentet i hjemlandet hos Bahia. Paulinho kommer til at kæmpe om pladsen på venstre back med særligt Marc Dal Hende (6 mio). Prisforskellen på tre millioner er begrundet, da Dal Hende er førstevalg på positionen, men et eventuelt salg eller skader kan åbne op for billige Paulinho. Brasilianeren viste senest målfarlighed i en træningskamp mod Lech Poznan, hvor han scorede midtjydernes enlige mål.

Rilwan Hassan (FCM til SønderjyskE)

Super Manager-pris: 3,5 mio

Efter 10 år i FC Midtjylland skulle Rilwan Hassen denne sommer videre. Valget faldt på SønderjyskE og Glen Riddersholm. Det offensive es ligner en starter hos SønderjyskE, hvor han med 222 kampe for FC Midtjylland, 23 mål og 30 assist kommer med et flot CV. Til en pris på 3,5 million bør Rilwan Hassan være en overvejelse værd for mange Super Managers.

Læs også hvordan Mads Junker stiller sit hold i Super Manager.

Victor Nelsson (FCN til FCK)

Super Manager-pris: 3 mio

Victor Nelsson har FC København hentet i Farum, og det ser umiddelbart ud til, at Nelsson kommer til at spille fra start ved siden af Andreas Bjelland, når denne bliver klar. Til en pris på sølle tre millioner vil Nelsson være et ”must-have” til denne sæsons Super Manager også selvom han blot vækstede 133.000 kr. i sidste spil. Denne indtjening bliver markant højere i dette Super Manager-spil, hvor Nelsson samtidig er blevet rykket fra positionen midtbane til forsvar.

Sory Kaba (Dijon til FCM)

Super Manager-pris: 5,5 mio

Ulvene har hentet den 23-årige Sory Kaba fra Guinea. Kaba er hentet fra Dijon i Frankrig, hvor det blev til begrænset succes. Inden da leverede Sory Kaba en flot halvsæson i spanske Elche med 8 mål i 20 kampe. Om Kaba når at blive klar til turneringsstart for Ulvene er dog tvivlsomt. Han har sommeren over spillet Africa Cup Of Nations med Guinea. Endestationen blev ottendedelsfinalen søndag aften mod Algeriet. Vær derfor varsom med at have Sory Kaba med fra start på dit Super Manager-hold.

Jens Stage (AGF til FCK)

Super Manager-pris: 4,5 millioner

FCK har hentet den centrale midtbanespiller til fremtiden. Derfor vil den tidligere AGF’er heller ikke være første mand på Ståles holdkort. Alligevel vil Jens Stage få minutter i det tætte program, som venter FCK i den kommende halvsæson, hvor europæisk fodbold vil fylde en del. En pris på 4,5 mio. for midtbanemanden er fair, men Carlos Zeca til samme pris får helt sikkert mere spilletid, og Stage må forberede sig på meget tid på bænken. Bemærk, at Jens Stage også har været brugt i midterforsvaret pga. skader til Andreas Bjelland.

Carlo Holse (EFB til FCK)

Super Manager-pris: 3 millioner

Gjorde det udmærket i sit lejeophold hos Esbjerg i sidste sæson. En vækststigning på 690.000 kr. var mere end godkendt for en spiller til tre millioner, hvilket en popularitet på 21,6 % hos Holdet.dk’s managere også vidner om. Nu er Holse tilbage i hovedstaden, og spørgsmålet er, hvor meget spilletid der venter. Et par angribere synes før ham i angriberhierarkiet. Prisen på tre millioner er dog fair, og bliver FCK ramt af skader i et tæt program kan Holse blive ekstremt spændende til prisen.

Karlo Bartolec (FCN til FCK)

Super Manager-pris: 4,5 millioner

Bartolec skal kæmpe med Guillermo Varela om pladsen på højre back hos Løverne. Det er svært at vurdere, hvem af de to der umiddelbart er førstevalg på pladsen til sæsonstarten. At Karlo Bartolec skal koste en million mere end Varela behøver dog ikke nødvendigvis være udtryk for, at Bartolec er førstevalget fra start. Spilletid skal de dog begge nok få, når først den europæiske sæson kommer i gang. I det seneste Super Manager-spil skuffede Bartolec ved kun at give et afkast på 363.000 kr. Mon ikke det bliver til mere hos de forsvarende mestre?

Der kan nu også spilles på managerodds hos Danske Spil. Tror du Dame N´Doye, stiger mere i værdi end Robert Skov i første runde af Superligaen, så kan du nu få det til odds 2 hos Danske Spil.

Sten Grytebust (OB TIL FCK) 

Super Manager-pris: 7 millioner

Endnu et åbent spørgsmål hos FCK. Ståle Solbakken har hentet Årets målmand i Superligaen de seneste to år til klubben. Han skal selvfølgelig spille på sigt, men bliver det fra sæsonstart? Fik debut i træningskampen mod Shaktar Donetsk, hvor han spillede en halvleg. Den anden halvleg spillede Jesse Joronen. Det er dermed meget svært at vurdere, hvem af de to der starter i buret i sæsonåbningen, og til priser på syv millioner, bør man finde andre veje på målmandsposten.

Moses Opondo (Vendsyssel til OB)

Super Manager-pris: 4,5 millioner

Talentfulde Moses Opondo er hentet til Odense, hvor midtbanespilleren for det første skal undgå skader, men derudover vise det talent han utvivlsomt er i besiddelse af frem. Prisen er steget med en halv million siden startprisen i Super Manager Forår 2019, hvor han spillede for Vendsyssel. Her blev det til to mål, hvilket var alt for lidt. Mange skader er en del af forklaring på et stille forår, og kan han undgå dem i OB-trøjen kan prisen på 4,5 million gøre ham til en spiller, der bør overvejes.

Tobias Børkeeiet (Stabæk til BIF)

Super Manager-pris: 2,5 millioner

Brøndby har hentet den unge defensive midtbanespiller Tobias Børkeeiet i Stabæk. Nordmanden er fast mand på det norske U-21-landshold og i Stabæk, men om det samme vil gøre sig gældende på Niels Frederiksens Brøndby-hold er dog tvivlsomt. Her vil han formentlig til at starte med stå i skyggen af typer som Josip Radosevic (4,5 mio). I et tæt program med europæisk fodbold kan Børkeeiet dog sagtens få minutter i Superligaen også.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Du er nu opdateret på de vigtigste transferhandler og dermed klar til at sætte dit managerhold.

Husk at sæt dit managerhold inden spilstart fredag 12.juli kl.19.00.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Thomas11. juli 2019 kl. 8:52

  Lad os få Mediano manager podcasten i gang igen💪

  • Jens Poulsen11. juli 2019 kl. 9:19

   Hej Thomas
   Vi har desværre ikke længere et samarbejde med Mediano omkring optaktsudsendelser. Men de har lavet en optakt til Super Manager – Efterår 2019, som du kan finde i din podcast app.
   Med venlig hilsen,
   Jens, Holdet.dk

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *