Tre striber og en spidsangriber for blot 117.470.- i gebyr

OB åbner 14. runde af Super Manager fredag aften, hvor striberne som rundens største favorit får besøg af vaklende AC Horsens. Fynboerne har hele 56% sandsynlighed for sejr og 36% for clean-sheet. Der ud over er det lykkedes OB at holde nullet i tre af de seneste seks kampe i nedrykningsspillet. Derfor kigger vi fynboernes vej, når der skal handles ind til Førsteholdet.

Tre billige forsvarsspillere fra rundens største favorit

Vi sælger tre forsvarsspillere i form af Anyembe (VFF), Gaaei (VFF) og Busch (SIF) inden næstsidste runde af Super Manager Forår 2023

Viborg står med to svære kampe rent defensivt i form af dueller med topholdene fra Farum og Østerbro. Vi tror på, at Viborg godt kan spille op med sjællænderne i begge kamp, men vi tror ikke på, at de holder nullet. Derudover er Anyembe også blevet rykket ind i midterforsvaret, hvilket gør hans attraktivitet væsentligt mindre.

Busch og Silkeborg har sikret sig overlevelse, og vi tror ikke på et clean-sheet hjemme mod FC Midtjylland, som har scoret tre mål i begge de seneste kampe mod Silkeborg.

Ind kommer i stedet en fuld OB-pallette i form af:

  • Nicholas Mickelson, 26.860 i gebyr, popularitet 0,6%
  • Jørgen Skjelvik, 28.680 i gebyr, popularitet 1,6%
  • Tobias Slotsager, 24.110 i gebyr, popularitet 8,2%

Vi kender OBs start-11 fredag aften før rundestart og ved at samle forsvarsspillerne fra færrest mulige hold øger vi samtidigt chancen for, at alle vores defensive spillere bidrager med clean-sheet. Vi er opmærksomme på, at OB skal en tur til Herning runden efter, men her lurer vi lidt på et vedvarende OB-sats, hvis FCM skulle finde på at spare en række profiler forud for den forventeligt Europe Playoff mod Viborg eller AGF.

Farvel til Adamsen og to runder til Nygren

I angrebet skifter vi Tonni Adamsen ud (SIF) og sætter FC Nordsjællands Benjamin Nygren ind i stedet. Silkeborg ser ud til at have tabt pusten, og vi vil gerne af med Adamsen inden et møde med en formstærk FCM-defensiv.  I fraværet af Marcondes (FCN) og Faghir (FCN) ser Nygren frem mod fin spilletid i de sidste to kampe i sæsonen.

De fire transfers koster os samlet 117.470.- i gebyr, hvilket må siges, at være rigtigt fint.

Lyt til optakten her:

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold
Kaptajnvalget
Gustav Isaksen
FC Midtjylland
9.515.000
vs. Silkeborg IF

Isaksen løber med anførerbindet igen i denne runde. Sammen med resten af ulvene fra heden kan han sikre sig førstepladsen i kvalifikationsspillet ude mod Silkeborg. Det er blevet til voldsomme 11 mål og 3 oplæg i forårets 13 første kampe og Isaksen ser på ingen måde ud til at have tabt pusten. Vi gør Isaksen til kaptajn og satser på en flot vækst.

Vejen til varians
Nicholas Mickelson
OB
2.686.000
vs. AC Horsens

OB går ind til runde 14 med største favoritværdighed og største sandsynlighed for clean-sheet. OB har holdt nullet i to ud af de seneste tre kampe og møder i den kommende runde ligaens svageste defensiv, når de tager imod AC Horsens. Mickelson er blot eget af en halv procent og kan i den grad give dit hold varians, endda til en fordelagtig pris.

Enableren
Benjamin Nygren
FC Nordsjælland
3.782.000
vs. Brøndby IF

Benjamin Nygren har i sæsonafslutningen erobret en af angrebspladserne i Nordsjællands fronttrio, og i seneste kamp kvitterede han for tilliden med et mål. Nygrens form og skadessituationen hos Nordsjælland taget i betragtning føler vi os overbeviste om, at Nygren kommer til at starte de sidste to kampe, hvor FCN vil være favoritter i dem begge.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *