Ulvene, tigerne og løverne er Klubhusets foretrukne

Både FCM, FCN, og FCK er favoritter i 10. runde af Super Manager. Mens både Ulvene fra Herning og Løverne fra KBH har et attraktivt program, så kommer FC Nordsjælland med en 7-2 sejr og masser af selvtillid i bagagen.

Klubhuset med Frederik Ingemann ser tilbage på 9. runde af Super Manager, som blev en sjælden lavt scorende runde. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde.

Så er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 9. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 10.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 10. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger fra tidskode: 33:20 i podcasten.

Budgetkøbet
Victor Bak Jensen
FC Midtjylland
2.856.000
vs. Silkeborg IF

Det er blevet til tre starter i træk for Victor “venstre back” Jensen. Til prisen er der ikke mange bedre – særligt ift. det attraktive kampprogram, som FCM har i de næste runder. Dog får man ikke meget x-faktor, men i stedet giver han mulighed for at få dyrere spillere ind på andre pladser.

Valuekøbet
Andri Lucas Gudjohnsen
Lyngby BK
6.636.000
vs. Vejle Boldklub

Ikke mange andre angribere i Superligaen kommer frem til så mange chancer som Lyngbys Andri Lucas Gudjohnsen. Han jagter topscorertitlen og i Kvalifikationsslutspillet kan der kommermasser af målrige kampe, når holdene ikke har så meget at spille for mod Lyngby.

Luksuskøbet
Gue-sung Cho
FC Midtjylland
8.609.000
vs. Silkeborg IF

Man skiller sig ud hvis man investerer i FCM’s farligste spiller; Gue-sung Cho. Han er topscorer, men er gået lidt i stå i foråret – særligt i åbent spil, men skal FCM hente titlen, skal de have gang i Cho igen. Cho har noteret syv afslutninger i de seneste to kampe, så forhåbentlig er målformen snart tilbage.

Podcast-emnerne til runde 10

De populære Randers spillere møder Kvalifikationsspillets næst mest populære mandskab: Viborg. I Mesterskabsslutsspillet mødes de to formstærke mandskaber FC Nordsjælland og Brøndby også – så skal man sælge spillere fra de fire klubber? Og kan man købe spillere fra de fire klubber? Og selvom FCK har et godt program, hvem er så overhovedet pengene værd?

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken. I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om Suzuki skal tilbage på ens hold, om FCM er de rigtige at købe og om fire FCK’ere den rette vej med seks runder igen.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 10. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
206
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
190
2. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
190
3. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
-192
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-142
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-126
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Glæd dig også til EM Manager 2024, som lanceres i midten af maj.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *