Værdi i sabelskarpe oprykkere

Dobbeltrunden gik ikke som håbet for Mané-ejere, men frygt ej! Klubhuset er klar med kuren mod dine manager-tømmermænd, når de ser frem mod 4. runde af Premier Manager Forår.

Managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League er ungt endnu, og der er derfor ingen grund til at smide håndklædet i ringen. Flere af klubbernes kampprogrammer vender i de kommende runder, og vigtige valg skal træffes i Premier Manager.

Her har makkerparret i podcasten Klubhuset særligt fidus til én klub.

Suverænt kampprogram i vente for sæsonens store overraskelse

Oprykkerne fra Sheffield United, der går under kælenavnet “The Blades” grundet de to sabler som pryder klubbens logo, var før sæsonen storfavoritter til at rykke ned. Efter 24 runder indtager Sheffield United dog en chokerende 8. plads i Premier League, og det kan meget vel se endnu bedre ud, når foråret kommer.

I de kommende seks runder i Premier Manager møder oprykkerne nemlig udelukkende hold fra tabellens nederste halvdel. Med en defensiv, der har præsteret otte – næstflest af alle hold – clean sheets, kan der derfor være rigtig god værdi i Sheffield Uniteds målmand og forsvarsspillere.

Du kan høre flere anbefalinger og overvejelser i podcasten her:

Her får du tre konkrete anbefalinger fra rundens podcast.

Rundens tre skarpe

Den billige
Simon Francis (forsvar)
Bournemouth
2.004.000
vs. vs, Aston Villa

“Er budgettet stramt er Simon Francis det rette valg for dig. Bournemouth fik brudt den dårlige stime senest og tager nu imod Aston Villa, der som sæsonens tredje dårligste udehold blot har præsteret 8 point i 12 optrædender på fremmed græs” – Frederik Ingemann

Den frække
Enda Stevens (forsvar)
Sheffield United
11.393.000
vs. Everton

“Med det suveræne kampprogram er det kun et spørgsmål om tid, før man stiger på Sheffield-toget, så hvorfor ikke nu? Med 8 clean sheets er særligt oprykkernes defensiv interessant. Her finder vi bl.a. Enda Stevens, der med 4,22 expected assists er den fjerde mest chanceskabende forsvarsspiller i denne sæson” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Mohamed Salah (angreb)
Liverpool
9.808.000
vs. Southampton

“Jeg går helt konservativt og kedeligt til værks. Liverpool er rundens største favorit og Salah er deres bedste bud på en målskytte. Særligt på hjemmebane, hvor Salah primært har haft gang i målscoringen i denne sæson. Med Mané skade er risikoen for rotation tilmed endnu mindre” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *