Vejen til succes går gennem guldaspiranterne

Snart ruller Superliga-bolden igen og med den en ny omgang Super Manager. Lyt med, når Klubhuset klæder dig på til forårets managerspil.

Vinteren er endnu ikke ovre. Alligevel har de første sommerfugle nok indfundet sig hos mange forventningsfulde managerspillere med tanke på Super Manager Forår. Managerspillet baseret på forårssæsonen i Superligaen begynder fredag, når Esbjerg tager i mod de forsvarende mestre fra FCK. Derfor er Klubhuset gået i studiet og inviteret to af de kloge hoveder for at sikre dig det bedst mulige udgangspunkt.

Gå all in på guldkampen

Når eksperterne skal sætte deres hold er der ét mantra, der går igen hos dem alle: Sørg for at finde plads til flest mulige spillere fra FCK og særligt FC Midtjylland – derefter kan man begynde, at kigge efter andre fiduser.  De to klubber er i særklasse og har tilmed et fornemt kampprogram de første seks runder af Super Manager Forår, inden den står på mesterskabs- og nedrykningsspil. I begge klubber lurer faren dog for rotation grundet den store brede. Podcasten gælder dig med at vælge de rigtige FCK- og FCM-spillere og krydrer dem med en masse andre frække anbefalinger.

Her er et udpluk af de tre bedste.

Tre anbefalinger til spilstart

Den billige
Paulinho (forsvar)
FC Midtjylland
3.000.000
vs. Lyngby

Paulinho synes at have generobret venstrebacken hos midtjyderne og selvom det blot skulle være for en stund, er han svær at komme udenom til den pris. Midtjylland holdt buret rent i 9 af 20 kampe i efteråret og i den seneste testkamp assisterede Paulinho endda to gange.

Den frække
Erhan Masovic (forsvar)
AC Horsens
3.000.000
vs. FC Nordsjælland

Selvom Horsens har et svært kampprogram er Masovic en overvejelse værd. Den normale midtforsvar havde langt til fast spilletid i efteråret, men har i optakten fået chancen som angriber i mangel på bedre. Endda med fire mål til følge. Den tjans ser Masovic ud til at fastholde frem mod spilstart, hvorfor han ligner et spændende køb.

Kaptajnen
Lasse Vibe (angreb)
FC Midtjylland
7.500.000
vs. Lyngby

Den store konkurrence i ulvenes angreb gør rotation til en risiko. Lasse Vibe ligner dog undtagelsen. Efter ankomsten til Midtjylland har Vibe sprudlet med mål og assists i testkampene, og den stime burde han kunne fortsætte i det fordelagtige kampprogram.

Du kan høre mange flere anbefalinger og vigtige overvejelser i podcasten her.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *