Vejle profilerne er et must

Skal Nordsjælland sælges? Og skal de erstattes af Vejle spillere? Det er blot nogle af problemstillingerne i denne uge, hvor Klubhuset ser stor værdi i både Vejle, men også i deres modstanderes stjernespiller.

Klubhuset og Ekstra Bladets manager-ekspert Frederik Ingemann ser de tilbage på 12. runde af Super Manager, som igen bød på en solid managerpointhøst blandt profilerne.

Så er du ikke helt opdateret på, hvad der skete i 12. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 13.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset kommer med forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,5 mio (4,0 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 13. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger i podcasten.

Budgetkøbet
Luca Kjerrumgaard
OB
3.312.000
vs. Hvidovre IF

Det er blevet til scoring i de sidste to kampe for Luca Kjerrumgaard og hvis den gode form fortsætter, så kan han netop være manden der sikrer OB en vital sejr i Hvidovre, så de stadig er med i kampen om overlevelse.

Valuekøbet
Musa Juwara
Vejle Boldklub
3.843.000
vs. Lyngby BK

“Juvelen” er nærmest et must have til runden. Det er blevet til tre mål og to assist til midtbaneprofilen, som nu spiller hjemme to runder i træk mod henholdsvis Lyngby og Hvidovre.

Luksuskøbet
Andri Lucas Gudjohnsen
Lyngby BK
7.048.000
vs. Vejle Boldklub

I Klubhuset er der stor tiltro til islændingen Andri Lucas Gudjohnsen, som de forventer henter topscorertitlen til Lyngby. Andri Lucas Gudjohnsen er enormt varm og har scoret hele syv mål i foråret.

Podcast-emnerne til runde 13

OB har 4 point op til nedrykningsstregen og for alvor kniven for struben – er det nok til at man køber OB? Og er det nu man siger farvel til sine FCN spillere? Brøndby har det bedste program i slutspillet og med presset lidt væk fra deres skuldre kan de måske overraske?

Anbefalingerne til runden starter fra tidskode 35:50.

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken. I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere hvad man gør med sine FCN spillere.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 13. Du kan høre podcasten her:

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
207
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
191
2. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
191
3. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
-194
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-143
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-127
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Glæd dig også til EM Manager 2024, som lanceres i midten af maj.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *