Vinderen: “Jeg råbte ekstra højt, da Liverpool scorede”

Johnny Lindegaard har været ivrig managerspiller i mere end 15 år, og i foråret 2021 smilede heldet til ham.

“Jeg er sindssyg stolt over at vinde. Det er noget af det største for mig.” – fortæller den glade vinder.

Søndag kl. 17.00 var pulsen ekstra høj. Johnny Lindgaard, der er stor Liverpool fan, ligger inden runden nr. 2 i Premier Manager – Forår 2021

Men han har chancer for at erobre førstepladsen på sidste kampdag. 

TV’et er indstillet på Liverpool – Crystal Palace, og pulsen banker derudaf. 

Inden Lindgaards hold kunne blande sig i toppen var der dog et par vitale valg, der skulle træffes. Vinderholdet effiteam 2 kom nemlig skidt fra start, men hans “3-kamps strategi” viste sig at være guld værd.

3-kamps strategien 

Vinder af Premier Manager

Vinder af Premier Manager. Johnny Lindegaard

Jonny Lindgaard arbejder til dagligt som maskinmester og udover Liverpool følger han også det lokale hold Næstved tæt.Inden corona bød fritiden også på fodboldture til England og favorit klubben i Tyskland, Hamborg. 

Johnny Lindgaards manager-strategi går ud på, at vælge spillere som man kan beholde i minimum tre kampe frem. Hans absolut bedste tip til andre managers er: Lad være med at gå i panik – og sælg ikke dine spillere for tidligt. 

“Du har valgt dine spillere af en årsag, så selvom de måske taber den første kamp, så skal man slå koldt vand i blodet og lade være med at sælge dem efter kun én runde”, lyder opfordringen fra Johnny Lindeggard. 

3-kamps startegien blev dog udfordret af et kampprogram, der skiftede ofte og tit indeholdte dobbeltrunder. 

0.5 millioner sats 

Cirka halvvejs i spillet lå Lindegaards hold omkring en 15. plads, og hans søn og “manager støtte” Mark Lindegaard lå helt fremme i top 5. 

I tredjesidste runde tog Johnny, efter konsultation med sin søn, som var rykkede længere ned i tabellen, et afgørende valg. Han skiftede sin front-trio bestående af Vardy, Kane og Ihenacho. Ind kom i stedet de to klubfavoritter Salah og Mané samt Dominic Calvert-Lewin. 

Det blev til et transfergebyr på lidt over en halv million i runde 19. Men udgiften gav pote. Hans hold vækstede ca. 1.4 mio. per runde i de sidste to runder, hvilket sparkede holdet fra en sjette til en førsteplads. 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Strategisk sikkert sats 

Inden sidste runde analyserede Lindegaard resten af rivalerne i toppen. Han skiftede bl.a. Emile Smith-Rowe ind fordi de fleste andre i toppen havde Arsenal-spilleren, og anfører-valget blev Salah fremfor Mané, som færrer havde på deres hold. 

Tilbage i stuen i Næstved er stemningen intens, da yndlings klubben Liverpool skulle sikre sig Champions League billetter – og managerholdet skulle erobre 1. pladsen. 

“Jeg råbte ret højt hver gang Liverpool scorede, som en sindssyg, og min kone vidste ikke om det var godt eller skidt. Men da jeg bagefter kom ind og gav hende et kys på kinden blev hun rigtig glad.” 

Således afslutter en stolt Johnny Lindegaard fortællingen om sin manager-sejr og erkender at det kræver en vis portion held for at komme helt til tops. 

Vi ønsker ham et stort tillykke med sejren i Premier Manager og en velfortjent plads i Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *