Vinder-regel: “Ingen Liverpool spillere på mit hold!”

24 årige Kristian Jensen havde sat et basis hold, og skulle kun bruge to udskiftninger til at slå næsten 43.000 managers. Læs hvordan sejren kom i hus.

“Jeg har kun én regel i Premier Manager”. – sådan indleder Kristian Jensen sit tilbageblik på en overraskende manager-sejr. 

Den regel kommer vi tilbage til. 

Men faktum er, at den nyligt uddannede pædagog Kristian Jensen med et basis hold og kun to udskiftninger strøg helt til tops i Premier Manager – Efterår 2019. 

Karrieren startede på cafeteriet

Kristian Jensens managerkarriere på Holdet.dk startede for 10-12 år siden. Sommerferien blev brugt med yndlings sporten fodbold, og det var på fodboldskole at Kristian Jensen stiftede bekendtskab med managerspillene.

Vinder af Premier Manager

Kristian Jensen

I pausen mellem træningerne sad drengene samlet rundt om cafeteriet’s eneste computer og skiftede ud på deres Tour de France hold. De var alle med og fik fif’s fra lederne.

Siden har han spillet med i både fodbold og cykel managerspil, og de seneste par år i gruppespil mod kollegaerne fra arbejdet. 

Ingen Liverpool spillere

Så kommer vi tilbage til reglen. 

Kristian Jensen er nemlig kæmpe Manchester United fan, og hans eneste regel er derfor også, “at der må ikke være nogen Liverpool-spillere på mit hold”.

I en halv-sæson, hvor der har stået Liverpool-spillere på de fleste rekorder, bl.a. med fem spillere på årets hold i Premier Manager, så er det endnu mere imponerende at vinde spillet uden nogen spillere fra The Reds. 

Kaptajn Vardy

Kristian Jensen går altid efter at have fire Man Utd. spillere på holdet. Så stor fan er han. 

Men det var dog ikke de Røde Djævle, der vandt spillet for ham. Det var derimod efterårets helt store profil, Jaime Vardy. 

“Jeg havde en fidus til Leicester inden sæsonen. Vardy er den oplagte målscore for det hold, og derfor valgte jeg ham fremfor andre oplagte målscorer fra topholdene”. – forklarer Kristian Jensen. 

Vardy var kaptajn i samtlige runder, og med kun to udskiftninger sikrede Kristian Jensen sig en plads i Hall of Fame

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Til slut løfter Kristian Jensen sløret for tre hold, som han holder ekstra øje med i forårets spil. 

Arsenal har fået god tur i den med Arteta som træner og spillerne er stadig rimelig billige. Leicester tror jeg fortsætter de gode takter, men priserne har fået et hak op og så har jeg også fidus til Brighton, som er begyndt at spille god fodbold.” – slutter Kristian Jensen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
4 kommentarer
 • Thomas6. januar 2020 kl. 14:58

  Argh kunne I ikke lige have forholdt ham til det faktum at han går glip af en mega fed præmie? Ville da gerne have hørt hans reaktion.

  • Jens Poulsen6. januar 2020 kl. 15:07

   Det kan du ha’ ret i. Der var da også en vis ærgelse at spore i interviewet. Men Kristian Jensen spiller primært med basis-hold for sjov mod kollegaerne, så overraskelsen over sejren var nærmest større end ærgelsen over ikke at vinde præmier.

 • Morten6. januar 2020 kl. 15:19

  Har svært ved at se hvordan man kan vinde spillet med 4 man u spillere på holdet fra start til slut.

  • Søren6. januar 2020 kl. 16:28

   Nemt nok, bare vælg 4 der ikke spiller så giver det kun 20.000 minus om ugen 😉

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *