Werder Bremen er en chance værd

En sjælden dobbeltrunde i Bundesligaen gør rækkens nr. 12 interessant. Man løber en chance ved at købe Werder Bremen, men der kan vente en stor gevinst forude, når Bremen-drengene skal op mod farlige offensiver og hullede forsvar.

Efter 3 kampe som ubesejrede mod Bundesligaens tophold, skuffede Mainz og tabte til utilregnelige Augsburg. Sidste uges hold-anbefaling Mainz gav således nogle skrækkelige minuspoint; men tab ikke troen på Bo Svenssons hold. Forude venter Schalke 04 i et sandt bundopgør. Det bør falde ud til Mainz’ fordel, for alt sejler i Schalke 04, der i denne uge fyrede både den nye træner Christian Gross samt klubbens sportsdirektør.

Men er Mainz ikke lige dit foretrukne billig-mandskab, er der et særdeles attraktivt alternativ til denne runde.

Dobbeltrunde til Werder Bremen kan give stor gevinst

Werder Bremen ligger på en øjeblikkelig 12. plads i Bundesligaen. I 2021 er det blevet til 3 sejre, 3 uafgjorte og 3 nederlag, hvilket svarer godt til Werder Bremens midterplacering i Bundesligaen. Statistikken viser også, at man aldrig rigtig ved, hvad man får med Werder Bremen, men plusset har i denne sæson særligt været defensiven, der har været Bundesligaens 7. bedste.

Defensiven bør også have gode muligheder for succes i runde 11 af Bundes Manager, hvor man møder ligaens to dårligste offensiver efter Schalke 04, når man møder Bielefeld og FC Köln i rundens to opgør.

Jiri Pavlenka (4.470.000) er således meget oplagt at få ind på sit hold til denne runde. Det samme er forsvarsspillerne Marco Friedl (2.680.000) samt Milos Veljkovic (2.712.000).

En ellers ufarlig offensiv kan måske få gang i målscoringen i denne runde

Offensiven i Bremen har ikke været imponerende i denne sæson. Man har scoret 26 mål i 22 kampe, hvilket er 6. dårligst i Bundesligaen. I denne runde er der imidlertid glimrende muligheder for, at resultatet forbedres. Bielefeld og FC Köln er to af de hold i Bundesligaen, der skabes flest chancer imod, og hvem der scores flest mål imod.

Det er derfor naturligt at identificere de farligste Werder Bremen spillere – og det kan være svært. Faktisk er det klogest at holde igen med pengene og købe den billige Kevin Möhwald (2.706.000), der spiller på den centrale midtbane. Han har et godt spark, og med kun 0,65 xG i sæsonen er det alligevel blevet til 3 mål på 973 minutters fodbold.

Skal din spiller være endnu billigere er Romano Schmid (2.174.000) bestemt ikke en målscorer, men prisen gør ham attraktiv.

Har du brug for og lyst til at satse, så er Milot Rashica (5.732.000) en chance værd, når der nu er tale om en dobbeltrunde mod så attraktive modstandere. Rashica har kun lavet 1 assist i denne sæson, så det er virkelig et sats, men i de to seneste sæsoner har han været forrygende med henholdsvis 8 og 9 mål. Og så spiller han angriber, men står i spillet som midtbanespiller.

Skal du have en til din angrebsposition er Josh Sargent (3.828.000) umiddelbart oplagt. Han er også et fint valg, men den unge amerikaner er presset af Niclas Fülkrung, der er tilbage efter skade. Jeg tror på to starter til amerikaneren, men det er langt fra sikkert. Det er kun blevet til 3 mål og 2 assist i sæsonen og Sargent bærer også sin del af ansvaret for den ufarlige offensiv.

Lyt til Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den nye 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Jiri Pavlenka
Werder Bremen
4.470.000
vs. FC Köln & Bielefeld

Pavlenka er ubestridt rundens bedste målmandskøb. Med kampe mod Bundesligaens bundhold er der gode muligheder for både sejre og rene mål.

Forsvarsspiller
Marco Friedl
Werder Bremen
2.539.000
vs. RB Leipzig

Friedl er billigste forsvarsspiller for Werder Bremen, og skønt Töprak har fået scoret i sæsonen, og måske er en lille smule mere målfarlig, mener jeg ikke det kan svare sig, at lægge de ekstra tusinde. Friedl har to gode kampe i dobbeltrunden, og så skal han skiftes igen.

Midtbanespiller
Kevin Möhwald
Werder Bremen
2.706.000
vs. FC Köln & Bielefeld

3 mål i de 16 kampe han har spillet i denne sæson lover fint for den centrale midtbanespiller. Det er dog værd at bemærke, at han kun er registreret for 0,65 xG. Han er dog en billig spiller, og bør derfor være den foretrukne Werder Bremen midtbanemand.

Angrebsspiller
Josh Sargent
Werder Bremen
3.828.000
vs. FC Köln & Bielefeld

Han er ikke en målmaskin, men mod 2 af rækkens svageste modstandere kunne han med lidt held fordoble sæsonens måltotal. 3 mål og 2 assists er det blevet til i denne sæson for den unge amerikaner.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *