Zebrastribede storfavoritter

Baggios Pisk holder øje med Allegris tropper, der gerne skulle hive en overbevisende sejr hjem – dog havner anførerbindet hos en genopstået favorit fra det sydlige Italien.

Juventus er ifølge oddssætterne rundens største favorit. Torino-klubben får besøg af upåagtede Salernitana, der nærmest har gjort det til et varemærke at lukke mål ind.

Napoli skal holde fast i toppen af tabellen, når de på eget græs tager imod Udinese. Der bliver også kigget nærmere på dette opgør, når anførervalget til 11. runde af Serie A Manager skal tages.

Hør seneste episode af Baggios Pisk.

Tre tips fra Baggios Pisk

Den billige
Luca Pellegrini
Juventus
3.288.000
vs. Cagliari

Den italienske venstreback har nydt godt af de omfattende skadesproblemer, der har ramt Massimiliano Allegris ellers genrejste Juventus. Det er blevet til spilletid de seneste fire kampe i træk, og starter han inde i weekenden, bør opgøret mod Salernitana resultere i et rent mål.

Den frække
Alvaro Morata
Juventus
6.856.000
vs. Cagliari

Blot 2,8 procent har givet plads til den ofte udskældte spanier på deres managerhold. Og det egentligt med god grund. Men med både Bonucci og Dybala ude har Morata taget sig af straffesparkstjansen, og de seneste to runder har resulteret i tre scoringer.

Anføreren
Victor Osimhen
Napoli
6.988.000
vs. Fiorentina

Napolis dyrtkøbte nigerianer har på grund af omfattende skader endnu ikke for alvor sat det sydlige Italien i brand. Men nu ser han ud til at have ramt formen, og mon ikke et besøg fra Udinese får den lynhurtige spydspids til at slikke sig om munden?

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Læs endnu flere artikler om Serie A Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *