Alt eller intet: Fransk målræv i topform

Manchester City er de største favoritter til trofæet, og det oplagte managervalg, men i optakten til runde 11 ses der nærmere på alternativerne til de lyseblå spillere.

Runde 11 optakten er ganske simpel. Behold Manchester City og Chelsea. Manchester City er fortsat de største favoritter til trofæet, og det korrekte valg vil være at fylde sit hold med Manchester City spillere. Optakt slut.

Men fører du ikke din gruppe i Champions Manager, er der en stor chance for, at personen der gør, har fyldt sit hold op med Manchester City spillere. I så fald, er du nødsaget til at differentiere dig.

Real Madrids form er Europas bedste

Da vinteren 2020 ramte var der krise i Madrid, og det lignede et exit af Champions League og et tabt mesterskab. I begyndelsen af december ændrede tingene sig imidlertid, da Real Madrid hjemme slog Mönchengladbach og endte med at gå videre i Champions League.

Siden kampen mod Gladbach har Real Madrid kun tabt 1 af de sidste 27 kampe i Champions League og La Liga. I kampene mod Chelsea går Real Madrid ind som svage favoritter. Er der en turnering, man har erfaring i at vinde, er det lige præcis Champions League.

Mr. Champions League; Zinedine Zidane kan om nogen føre Madrid-klubben til trofæet. Skal man skille sig ud for konkurrenterne er Madrid et fint alternativ. Det skyldes ikke mindst de mange spillere til en relativ billig pris.

Holdet til runde 11

På mål køber jeg spillets billigste målmand Chelsea-reserven Karlo Zieger (3.455.000). Han spiller ikke, men frigør lidt penge til de øvrige positioner.

Forsvaret bliver et rent Real Madrid forsvar. Det er blevet til ni rene mål i holdets seneste 15 kampe, så det er særligt her at værdien er god.

Midtbanen er en lidt trist omgang. Jeg køber igen en spiller, der ikke spiller for at få råd til x-faktor på de øvrige positioner.

I angrebet bliver der plads til et par profiler og så Vinicius Junior. Det er kun blevet til 3 mål i La Liga og 3 mål i Champions League, men det er fra ham eller Benzema at målene skal komme.

 

Andreas Vidførles hold til runde 11

 

De 5 anbefalinger

Midtbanespiller
Angel di Maria
Paris SG
6.915.000
vs. Manchester City

Skal Paris slå Manchester City ud, skal der scores mål, og lige præcis det er Di Maria glimrende til at være en del af som Paris’ mest assisterende spiller. 9 assists og 5 mål i sæsonen er det blevet til, og en xA90 på uhørte 0,56.

Forsvarsspiller
Raphael Varane
Real Madrid
4.781.000
vs. Chelsea

Real Madrids defensiv er holdets store styrke og her er Varane en vigtig brik. Også i offensiven bidrager Varane, hvor han på dødbolde er en af holdets farligste våben. Deter blevet til 2 mål, men han er registreret for hele 2,74 xG, hvilket er højt for en midtforsvarer.

Midtbanespiller
Casemiro
Real Madrid
9.346.000
vs. Internazionale

Den brasilianske defensive midtbanespiller er Real Madrids 2. mest scorende spiller i sæsonen. 6 mål er det blevet til og 5 assists. Det er ikke meget, men Casemiro slår tit til i de store kampe.

Angrebsspiller
Karim Benzema
Real Madrid
8.340.000
vs. Chelsea

27 mål har Benzema scoret i denne sæson, men særligt på det sidste harhan ramt sit topniveau. I de sidste 8 La Liga kampe har franskmanden scoret 9 mål, og skal Real videre i turneringen er det Benzerma, der som klubbens ubestridte topscorer som skal score målene.

Angrebsspiller
Neymar
Paris SG
10.613.000
vs. Manchester City

Paris slog Bayern ud og slår de også City ud bliver det takket være Mbappe og Neymar. Mens Mbappe er et populært valg, så er Neymar kun valgt af 3% af spillerne. Når de to begge spillere ender Mbappe ofte i oplæggerens rolle, mens Neymar har sidste fod på bolden.

Top 3: køb
Handel lukker om:
78
1. Jeremy Doku
Manchester City
3.043.000
57
2. Jakub Kiwior
Arsenal
2.581.000
52
3. Daniel Carvajal
Real Madrid
3.800.000
-54
1. Jack Grealish
Manchester City
4.835.000
-31
2. Antoine Griezmann
Atletico Madrid
6.974.000
-30
3. Rasmus Højlund
Manchester Utd
5.720.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *