Billig hurtigløber & mallorcansk sprællemand

Sidste uges anbefaling Martin Braithwaite har nu scoret to mål i to kampe og er blevet udtaget til landsholdet. Læs hvem Lyden af La Liga har på radaren til den kommende runde af La Liga Manager.

I 6. runde af La Liga Manager venter “El Derbi Madrileno” mellem Atletico Madrid og Real Madrid. Men i managerkontekst, er andre opgør langt mere interessant at kigge ind i.

Barcelona møder nemlig hjemme Elche, som burde betyde en stensikker sejr til hjemmeholdet. Hector Bellerin fik sin første startplads i La Liga senest i 4-0 sejren over Cadiz, og mon ikke der er genvalg til den lynhurtige (og billige) offensive back?

Tre tips fra Lyden af La Liga

Løberen
Hector Bellerin
FC Barcelona
3.659.000
vs. Mallorca

Bellerín kom ikke i aktion mod Bayern og ligner derfor et godt bud på en starter i Barças hjemmekamp mod Elche, som sandsynligvis kommer til at byde på en komfortabel sejr. Rene bure står i ligaregi i kø i det catalanske, og Bellerin byder godt ind offensivt – og så koster han ikke det store.

Den vævre
Rodri Sanchez
Betis
2.919.000
vs. Celta de Vigo

Jeg anbefalede ham allerede fra sæsontart, og i mandagens podcast gjorde Celta-manden Anders Grønborg det samme. Rodri erstatter med stor optimisme den skadede Nabil Fekir, og senest blev det vævre offensivtalent helten i topkampen mod Villarreal. De lovende takter kan han passende fortsætte i en blød hjemmekamp mod Girona.

Sprællemanden
Predrag Rajkovic
Mallorca
4.376.000
vs. FC Barcelona

Mallorca har set ret solide ud indtil videre, og det skyldes blandt andet den nye bagerste mand, målmanden Rajkovic. Med ham og kaptajn Antonio Raíllo som bolværk, kan mallorcinerne snildt holde Umar Sadiq-løse Almería fra fadet – og en billig målmand, der holder buret rent, er altid en investering værd.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *