Brasiliansk mur i Madrid

Lyden af La Liga har set nærmere på 9. runde af La Liga Manager – Forår 2022, hvor de store Madrid-klubber skal bevare deres pladser i toppen af tabellen.

Med afgangen af Sergio Ramos og Raphael Varane frygtede mange nok at defensiven ville halte hos Los Blancos. Men med Carlo Ancelotti ombord har defensiven imponeret, hvor særligt en stærk brasiliensk klippe i forsvaret kan være et godt valg mod uskarpe Real Sociedad.

Men hvem skal man vælge fra de to solide Madrid-mandskaber?

Det giver podcasten Lyden af La Liga et bud på. De har fundet tre anbefalinger til 9. runde af La Liga Manager.

Tre tips fra Lyden af La Liga

Den frisatte
Marcos Llorente
Atletico Madrid
6.647.000
vs. Betis

Atlético besøger Betis, som har problemer i de store opgør, mens Atlético ser ud til at have fundet ind til noget af deres gamle jeg. Marcos Llorente er et godt bud på en god investering. Hans manglende bidrag til mål og oplæg hidtil kan forklares med rollen som højre back, men nu ser Simeone ud til at rykke ham længere frem, hvor han hører til.

Driblebelgieren
Yannick Ferreira-Carrasco
Atletico Madrid
6.883.000
vs. Betis

Et andet godt bud fra samme kamp er Yannick Ferreira-Carrasco. Selv når Atlético har set lidt sløje ud denne sæson, har den kreative driblebelgier fået magiske ting til at ske. Over for Héctor Bellerín, der har visse udfordringer bagtil, kommer han helt sikkert til muligheder.

Muren
Eder Militao
Real Madrid
5.107.000
vs. Real Sociedad

Vi bliver hos de store Madrid-klubber. Real Madrid møder Sociedad, som har haft et gevaldigt formdyk på det seneste. Mens Madrid ikke imponerer frem ad banen for tiden, er de imponerende stærke bagtil. Det skyldes primært Eder Militao, og med tre målbidrag hidtil i sæsonen, er det heller ikke helt usandsynligt, at man får lidt ekstra for pengene.

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Få endnu flere tips til La Liga Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *