Bundes Manager: Brems brillerede 

Dortmund- og FCK fan Patrick Brems kørte sejren i land med Lewandowski som anfører og et stærkt Leverkusen-sats imod slutningen. 

Til dagligt styrer Patrick Brams sikkert sit fartøj rundt på de danske landeveje. I Bundes Manager er der heller ikke slinger i valsen for den kørende sælger. Her styrede den 26 årige fodboldfan sit managerhold – VARbehar – sikkert igennem 13 runder. Til sidst bankede han speederen i bund med et stærkt Leverkussen-sats og vandt hele Bundes Manager – Efterår 2020 på Holdet.dk

“Min interesse indenfor fodbold startede fra jeg var helt lille, hvor jeg blev taget i hånden af min far, som tog mig med ud i haven og spillede med bold.” – forklarer Patrick Brems, som, siden han så Sibusiso Zuma scorer et legendariske saksespark imod Brøndby i 2001, er inkarneret FCK-fan. 

I Bundesligaen følger Patrick Brems især De Gule fra Dortmund. Det er bl.a. blevet til et par besøg til Ruhr-klubben med den berømte Gule Mur.

“Noget som har fascineret mig er, da Dortmund spillede mod Bayern, der kunne begge holds fangrupper samle sig inden kampen uden former for ballade. Ellers har Dortmund-turene været super fede pga. stemningen fra Den Gule Mur og Dortmund spillestil fascinerer mig. Så på en måde er jeg blevet lidt fan af dem også.” – forklarer Patrick Brems. 

Leverkussen & Lewandowski

Mantraet i Bundes Manager, som Klubhuset’s Andreas Vidførle tidligere har været inde på, er: “Køb Robert Lewandowski”. Det kan du høre mere om i podcasten-optakten til Bundes Manager, som du kan afspille her. 

 

Der er også et interview med Patrick Brems, der bl.a. nævner tre spillere, som han har kig på til Bundes Manager – Forår 2021.

At Lewandowski skulle være anfører var heller ikke gået den nykårede mester i Bundes Manager næsen forbi.

“Jeg så hans popularitets-procent inden spillet startede og den var jo oppe omkring de 75 %. Det vidner om en mand, der ved hvor målet står og jeg ville ikke risikere at blive sat bagud ved fra start ved ikke at have Lewandowski på holdet. I den tidligere version valgte jeg at gå uden om Lewandowski. Det gør jeg det aldrig igen og jeg holdt ham som anfører stort set hele spillet igennem.” – forklarer Patrick Brems. 

Leverkussen spiller fra Bundes Manager på Holdet.dk

Leverkussen sats gav pote.

Han fremhæver selv – som du kan høre i podcasten – at hans taktik er ikke at skifte så meget ud. Dog gjorde han én stor udskiftning inden 10. runde. 

“På daværende tidspunkt havde Lewandowski og Haaland skrabet store summer point sammen. Da jeg så, hvordan jeg røg bagud pga. Haalands fire kasser mod Hertha Berlin, og jeg ikke havde ham på holdet, så tænkte jeg, at nu var det tid til at begynde at satse. Ind kom fire Leverkussen-spillere i form af Patrick Schick, Moussa Diaby, Florian Wirtz og Leon Bailey. Og heldigvis for mig begyndte Leverkusens offensiv at score mål og levere assist.” – uddyber Patrick Brems. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Sikkert spil i slutspurten

Leverkussen-satset fik skubbet VARbehar godt op i tabellen, men pulsen kom stadig på overarbejde i de sidste par runder. Så taktikken blev managerspillets svar på nytårs-briller, mundbind og masser af afstand. Der skulle spilles sikkert, så transfer-gebyret blev minimeret. 

Vinderen af Bundes Manager - Efterår 2020

Vinderen Patrick Brems

“Det var nerve pirrende. Jeg tror aldrig jeg har brugt så meget tid på diverse livescores, Twitter, expected lineups osv. for at forberede mig 100 % til hver enkelt runde. Jeg ville ikke kunne magte at få -5000 og dermed miste mere vækst ift. konkurrenterne. Derfor forsøgte jeg at holde transfer-gebyrerne nede for ikke at sætte mig selv i en dårlig position. Jeg vidste, at mine konkurrenter skulle satse.” – forklarer en lettet og meget stolt vinder af Bundes Manager – Efterår 2020. 

“I sidste ende er det bare enormt fedt at stå med 10.000 kr. i hånden og en Guld-pin siddende i blazeren. Så jeg er enormt stolt af at have præsteret endelig, at vinde et managerspil. Det har været en drøm længe.”. 

Der skal lyde et rigtigt stort tillykke til Patrick Brems med sejren og en plads på Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *