El Gran Derbi indbyder til transfers

På torsdag i næste uge slutter La Liga Manager, og med to runder tilbage, så er det nu, at du skal handle for at lave det sidste spring op af highscoren.

Lyden af La Liga varmer op til weekendens kampe med tre spillertips, og der er især fokus på El Gran Derbi mellem Betis og Sevilla. Der er stor uenighed i studiet, men de kommer alligevel frem til en dansker-anbefaling. 

De store favoritter i de sidste to runder af La Liga Manager er ikke overraskende Barcelona (vs. Almeira (H) & vs. Osasuna (U)) og Real Madrid (vs. Vallecano (U) & vs. Cadiz (H)), så hvis du har spillere fra en af de to hold (og de vel at mærker står til at spille), så behold dem.

Tre spillertips fra Lyden af La Liga

Kongen af Sevilla?
Nabil Fekir
Betis
5.783.000
vs. Sevilla FC

Forud for El Gran Derbi ser jeg Real Betis som enorme favoritter mod elendige Sevilla. Det var de også, hvis ikke Nabil Fekir var kommet tilbage fra sin skade, men det hjælper bestemt i den rigtige retning. Fekir er en af ligaens bedste, og han brager tilbage på scenen som den afgørende spiller søndag aften.

Kasper af Sevilla
Kasper Dolberg
Sevilla FC
5.010.000
vs. Betis

Paulo var uenig med mig, og således er der ægte derbystemning på bloggen denne uge. Paulo tror, de hvide fra Sevilla kan bruge kampen som et vendepunkt. Ikke kun for holdet, men også for Kasper Dolberg, som har haft svært ved at overbevise Sampaoli om sine kvaliteter. Men argentineren er nødt til at ryste posen, for han er allerede maks. presset.

Topscorervalget
Robert Lewandowski
FC Barcelona
14.779.000
vs. Osasuna

Har du ligesom mig holdt fast i Karim Benzema siden El Clásico, så er det på tide at se den store udskiftning i øjnene. Benzema døjer med skader, der dukker op i tide og utide, og formen er ikke, som den bør være. Derfor er Lewandowski det sikreste valg som spydspids og kaptajn frem mod VM-slutrunden. Polakken er ustoppelig og umættelig.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

Den 7. November udtager Kasper Hjulmand truppen til VM – og vi varmer op til slutrunden ved hver uge, at tage pulsen på de danske landsholdsspillere i managerspillene på Holdet.dk. 

Læs mere i VM manager formbarometeret.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *