Klubhuset: Sådan takler du rotations-risikoen i runde 3

Der kommer til at være rotation hos flere af de store nationer i runde 3, i de tilfælde hvor 1. pladsen er i hus. Rotationen kan udnyttes til at få billige topspillere ind til en fordelagtig 3. rundekamp.

Den 3. runde af EM Manager starter søndag den 23. juni kl. 21.00 med kampene Skotland – Ungarn og Tyskland – Schweiz. Klubhuset har igen sat Fællesholdet i EM Manager nede fra Tyskland af.

Klubhuset består i denne uge af Andreas Vidførle samt gæst Morten Elleskov.

Optakten er optaget fredag den 21. juni, hvor resultaterne af alle kampene ikke forelå.

Pas på rotation hos de store nationer

Vi ser det til hver slutrunde. En stor fodboldnation vinder kamp 1 og 2 og i kamp 3 sætter de reserveholdet på banen. Tyskland er en af de nationer i denne situation. Sejre i de første 2 kampe gør at de muligvis laver noget rotation. Det gode ved Tysklands spillere er, at de spiller første kamp i runden, og at vi derfor kan se startopstillingen.

Og hvordan ved man så hvem der spiller for de forskellige nationer? Det er naturligvis en gang gætteri, men ofte vil de nationale aviser have en god idé om, hvem der starter inde i 3. gruppekamp. For at man ikke skal lave alt researchen selv, kan Frederik Ingemanns optakter på EB+/Bold+ ofte være en god hjælp – særligt til denne runde 3.

I forhold til valg af spillere til runde 3, er det også en god idé at have et øje på turneringstræet; hvem kan holdene møde i knockout runden alt efter deres placering i gruppespillet. PÅ UEFAs hjemmeside kan man finde turneringstræet. Se det her.

Podcasten til EM Manager

Hvem der kommer på Klubhusets Fælleshold og hvorfor kan høres i podcasten neden for. Hør hvilke nationer Klubhuset skal have spillere fra, og hvad de er særlig opmærksomme på omkring runde 3.

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Alex Baena
Spain
2.527.000
vs. Albania

Alex Baena forventes at spille, når Spanien formentlig roterer i kampen mod Albanien, da 1. pladsen er i hus.
Alex Baena har haft en strålende sæson i La Liga for Villareal med 2 mål og 14 assists. Faktisk kunne den have været endnu bedre, da han registrerede hele xG 7 i sæsonen.

Den frække
Alejandro 'Alex' Grimaldo
Spain
3.990.000
vs. Albania

Leverkusens stjerneforsvarer får formentlig lov at afløse Cucurella i forsvaret og ingen andre forsvarsspillere er så målfarlige som Alejandro ‘Alex’ Grimaldo, der lavede 10 Bundesligamål og 13 assists for Leverkusen. Han spiller lidt mere defensivt for Spanien, men hans gode sparketeknik gør ham til et rigtig x-faktor køb.

Anførervalget
Harry Kane
England
9.191.000
vs. Slovenia

Harry Kane fik gang i målscoringen mod Danmark og mål bliver der brug for, når England med en sejr over Slovenien kan sikre sig gruppens førsteplads.

Top 3: køb
Handel lukker om:
7149
1. Dani Olmo
Spain
5.807.000
6851
2. Unai Simon
Spain
5.546.000
6849
3. Daniel Carvajal
Spain
4.917.000
-8864
1. Xavi Simons
Netherlands
4.968.000
-8479
2. Cody Gakpo
Netherlands
6.221.000
-5768
3. Virgil van Dijk
Netherlands
4.220.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Fællesholdet

Fællesholdet er sat af Vidførle og Morten Elleskov. Som hjælp til startopstillinger og dødbolde er der brugt EB+/Bold+ “Forventede startopstillinger” og dødboldsskytter er hentet fra Frederik Ingemanns artikel: EM Manager: Her er slutrundens dødboldsskytter (kræver Bold+ abonnement).

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Nicklas22. juni 2024 kl. 11:09

    Hej Klubhuset! Hvordan kan det være at I optager disse ellers glimrende optaktspodcast før så mange kampe er afviklet? Vh Nicklas

  • Anders28. juni 2024 kl. 9:36

    Hej. Hvornår kommer der en opdatering på runde 4?

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *