EM Manager: Lagerdysten hos Søstrene Grene

Det skal være sjovt at komme på arbejde. Det er alle vist med på, og hos Søstrene Grene gør Storesøster Mads en ekstra indsats og laver managerspil til kollegerne.

En miniliga i EM Manager 2020 giver noget til fællesskabet og er med til at skabe lidt ekstra sjov mellem kollegaerne, som typisk har vagter på forskellige tider. Så det er også en måde at holde holdånden oppe.  

Inden titel-forvirringen bliver total, så skal det slås fast, at Mads Jørgensen, er hvad de i Søstrene Grene, kalder for Storesøster, som er en slags teamleder. 

Mads er 23 år og har spillet manager i mange år, og siden opstarten af sit job for halvandet år siden, da lageret blev grundlagt, har han spillet manager mod kollegaerne. 

“Det startede sådan lidt ud af det blå, men i dag er det mig der opretter vores miniliga og prikker til folk og får dem ombord via vores interne Facebook-gruppe” – fortæller Mads Jørgensen.

Firmadysten 

Til at starte med var de seks kollegaer der dystede med i managerspillet baseret på Superligaen, så kom 13 med og til EM i fodbold regner Mads Jørgensen med at de bliver over 20 deltagere – og det gør det lidt sjovere at komme på job.

“Vi prikker gerne til hinanden efter hver runde. Det er sjovt lige at fortælle når man har gjort det godt – og ligeså meget, hvem der har gjort det skidt.” – fortæller Mads Wanke Jørgensen. 

Deltagerne i Søstrene Grenes miniliga ligger alle sammen penge i en pulje, og så fordeler de præmierne efter spillet, så der både er lidt til runde-vinderne og top 3. 

Chefen er med

De er generelt sportsglade på lageret i Viby og udover fælles managerspil er der også kommet stadion besøg og firmafodbold på medarbejder-programmet.  

Og når det kommer til managerspil, så er chefen helt med på legen. 

For som Mads understreger så er det sjovt og det styrker fællesskabet – og så hjælper det også at chefen vandt den første miniliga. 

På Holdet.dk spillere mere end 40 % af deltagerne i miniliga mod kollegaerne.

Hvis I ønsker at lave en miniliga på jobbet kan I få rabat ved køb af mere end 50 Guld-hold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *