Fik klø 4-0 – nu er de bedste køb til runden

Mødet mellem topklubberne Mönchengladbach og Eintracht Frankfurt endte med en overbevisende og fortjent sejr på 4-0. På trods af resultatet er det alligevel Frankfurt-spillere, der er de mest interessante til de kommende runder.

Om det var det kommende trænerskifte, hvor Hütter rykker fra Frankfurt til Mönchengladbach, som fik Mönchengladbach spillerne til at spille fantastisk i forsøget på at imponere deres kommende træner, eller om det var Frankfurts spillere, der manglede motivation efter udmeldingen om trænerskiftet er ikke til at sige.

Optakt udgivet inden Dortmund – Werder Bremen var afviklet.

Eintrach Frankfurt slutter sæsonen af med manér

Uanset årsagen til 4-0 resultatet så er Frankfurts program et af de bedste til sæsonens sidste 5 runder. Der er derfor god grund til at fylde holdet op med spillere fra bankbyen.

I sidste uge anbefalede jeg flere af spillerne fra Frankfurt, og igen i denne uge er de nogle af mine favoritter. Ud over ugens anbefalinger er særligt Filip Kostic (6.791.000) og midtbanemakkeren Daichi Kamada (5.729.000) to spillere jeg gerne så, fik en plads på mine hold.

Frankfurt kæmper for at sikre sig Champions League kvalifikation til næste sæson, og for at det skal blive en realitet, med Dortmund pustende i nakken, skal der point på kontoen i de sidste 5 runder.

Hertha Berlin får 3 kampe ekstra

Hertha Berlin har fået udsat 3 kampe på grund af Covid-19. Det betyder, at Hertha Berlin i de sidste 3 runder af Bundesligaen vil få dobbeltrunder, hvorfor man må forvente at skulle have 4 Hertha Berlin spillere på sit hold fra runde 19 af.

Lewandowski tæt på comeback

Lewandowski er begyndt løbetræningen igen, men hvorvidt han er klar til runde 17 vides endnu ikke. Der er imidlertid ikke tvivl om, at når Robert Lewandowski (14.841.000) igen er klar, så skal han ind på mit hold. Lewandowski jagter fortsat Gerd Müllers Bundesliga topscorerrekord på 40 Bundesligamål på én sæson tilbage i 1971-72 sæsonen. Lewandowski er på 35 mål. Med 5 runder tilbage vil det kræve et mål i pr. runde, hvis rekorden skal tangeres.

Klubhuset Solo

Grundet midtugerunden udkommer Klubhuset Solo ikke til runde 17.

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Stefan Ortega Moreno
Arminia Bielefeld
3.670.000
vs. Hoffenheim

Mens Bielefeld kæmper for overlevelse og hev endnu et point hjem i weekenden, så er håbet vist ude for Schalke 04. Dervil således være en kæmpe motivationsforskel for de to klubber.

Forsvarsspiller
Erik Durm
Eintracht Frankfurt
6.283.000
vs. Borussia Dortmund

Durm spiller på højre midtbane og scorede i forrige runde. Nu møder man Augsburg, der noget misvisende ligger på 11. pladsen. Måler man på xG burde Augsburg ligger tredje sidst.

Midtbanespiller
Jamal Musiala
Bayern München
10.602.000
vs. Union Berlin

Desværre kan vi ikke se om den unge tysk/engelske-komet starter inde for Bayern tirsdag aften. Men efter at have startet inde i de to seneste kampe med 3 scoringer til følge; og henset til Bayerns skadesituation, så ville det være mærkeligt ikke at lade Musiala starte inde. Og i så falder han tæt på et must.

Angrebsspiller
Andre Silva
Eintracht Frankfurt
9.817.000
vs. Augsburg

SIlva er spillets anden mest vækstende spiller og i de resterende 5 runder har han et af de absolut letteste slutprogrammer, da modstanderne er: Augsburg, Leverkusen, Mainz, Schalke, Freiburg.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *