Forventede startopstillinger for “The Big Six”

Er du i tvivl om dine spillere nu også vil komme på banen i første runde? Og hvilke spillere tager sig egentlig af dødboldene? Vi bringer dig her en forventet startopstilling for top 6-klubberne og en komplet dødboldsliste for alle Premier League hold.

Der findes ikke noget mere ærgerligt, end at se en spiller i sin startopstilling, forblive på bænken. Derfor bringer Holdet.dk dig nu en forventet startopstilling for top 6-klubberne, således du er bedst rustet til Premier Manager – Efterår 2019.

Arsenal

Arsenals forventede startopstilling ser ud som følge. Dog skal der bides mærke i at Unai Emery forventes at bringe Maintland-Niles i spil som højreback. Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan forventes desuden at skulle agere kanter i 4-2-3-1 systemet, som efterlader Alexandre Lacazette som eneangriber.

Hvis du har fidus til Pierre-Emerick Aubameyang, som Arsenals store pointhøster i første runde af Premier league, kan du som noget nyt få ham til odds 1,72 på Oddset, hvis han laver flere point end sin angrebspartner Alexandre Lacazette i første runde af Premier League.

Liverpool

Liverpool forventes at spille med næsten identisk stamkæde, som forrige sæson. Sadio Mane er næsten lige vendt tilbage fra ferie og forventes derfor ikke en startplads. Ydermere er centerback positionen omkring Matip og Gomez en svær vurderingssag. Joseph Gomez startede i weekendens Community Shield nederlag til Manchester City, og forventes på sigt, hvis han kan holde sig skadesfri, at blive fast mand i startkæden.

Dog kan der godt gå et par runder førend han får sin startplads og derfor bør der holdes øje med startopstillingen frem mod fredagens Premier League åbningskamp mellem Liverpool og Norwich.

Chelsea

Chelsea forventes at agere i en 4-2-3-1 opstilling. Pulisic og Pedro danner kanterne mens Ross Barkley skal spilfordele den offensive del af spillet. Dog er der tvivl om hvorvidt, Frank Lampard vælger at gå med rutinen i angrebet i form af Olivier Giroud eller med det unge talent Tammy Abraham.

Desuden skal der våges et øje på venstreback positionen. Emerson har spillet med A-kæden i det meste af optakten til sæsonen, men Frank Lampard kan vælge rutinen i form af  Marcos Alonso, når Chelsea gæster Old Trafford.

Tottenham

Med afgang af Kieran Trippier, skal højrebacken udfyldes hos Tottenham. Med Serge Aurier småskadet og Juan Foyth i karantæne, forventes unge Kyle Walker-Peters at få startpladsen, når Tottenham inderleder sæsonen i en 4-2-3-1 formation hjemme imod Aston Villa. Dog skal der bides mærke i de kraftige transferrygter angående Christian Eriksen og Manchester United, som kan skabe en åben plads på kanten i stedet for Eriksen.

Hvis du derimod har stor danskertiltro og forventer at danskeren høster en masse point i første runde, tilbyder Oddset pengene 3 gange igen, hvis Christian Eriksen høster flere point end Harry Kane i første runde af Premier League.

Manchester City

Manchester City forventes at indlede titelforsvaret i en 4-3-3 formation. Hertil forventes Bernardo Silva at skulle agere højre wing. Dermed kan der være god værdi at hente på ham, da han er kategoriseret som midtbanespiller. Således kan han høste ekstra point ved scoringer af midtbanespiller, selvom han spiller i angrebet.

Manchester United

 

Manchester United forventes at indlede sæsonen i et 4-2-3-1 system. Med Pogba og McTominay som den defensive kerne på midtbanen, bliver det op til Martial, Mata, Lingard og Rashford at lede angrebet. Det er dog værd at bide mærke i, at der stadig er tvivl om hvorvidt det er Juan Mata eller Daniel James, som får lov til at starte på kanten i premieren imod Chelsea. Rashford forventes at starte på toppen, med Anthony Martial på den anden kant.

Du kan desuden læse, hvilke anbefalinger tre tidligere vindere har til Premier Manager.

Bedste fiduser ifl. Oddset

Hvis vi ser på den første runde af Premier League, som er dem Danske Spil har odds på, så ser Raheem Sterling (10.000.000), James Ward-Prowse (5.000.000) og Kasper Schmeichel (5.000.000) alle ud til at få en større værdistigning end deres respektive konkurrenter på Oddset, som er Kevin De Bruyne (7.000.000), Nathan Redmond (4.500.000) og David De Gea (6.000.000).

Ydermere har Danske Spil udbudt spil på værdistigninger over hele efterårssæsonen, som kan findes her: https://danskespil.dk/oddset/manager-odds

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Dødboldsliste

Herunder ses en komplet dødboldsliste for de respektive holds straffesparksskytter og frisparksskytter. Listen er opstillet med den forventede startskytte, som det første navn og de efterfølgende navne som supplementer, hvis den forventede skytte er ukampdygtig.

Hold Straffespark
Frispark
ArsenalAubameyang, Lacazette Xhaka, Mkhitaryan, Özil, Lacazette
Aston VillaKodjia, WesleyHourihane, Grealish
BournemouthKing, Wilson, StanislasFraser, Stanislas
BrightonMurray, GroßGross, Knockaert
BurnleyBarnes, WoodGudmundsson, McNeil, Westwood, Brady

ChelseaJorginho, WillianWillian, Luiz, Alonso
Crystal PalaceMilivojevic, BentekeMilivojevic, Townsend, Meyer

EvertonSigurdssson, Baines, TosunSigurdsson, Digne, Baines

LeicesterVardy, MaddisonMaddison, Gray, Chilwell, Albrighton

LiverpoolMilner, Salah, ManeAlexander-Arnold, Shaqiri, Salah
Manchester CityAgüero, Jesus, Mahrez, GündoganDe Bruyne, David Silva, Mahrez,
Manchester UnitedPogba, Rashford, MartialRashford, Pogba, Mata, Young
NewcastleRitchie, AlmironShelvey, Schär, Ritchie, Rondon
NorwichVrancic, Pukki, McLean, StiepermannVrancic, Buendia, Stiepermann
Sheffield UnitedMcGoldrick,Sharp,NorwoodNorwood, Fleck
SouthhamptonIngs, Ward-Prowse, AustinWard-Prowse, Redmond, Bertrand
TottenhamKane, AlliEriksen, Kane, Lamela
WatfodDeeney, Cleverley, GrayDeulofeu, Pereyra, Holebas
West HamNobleLanzini, Anderson, Snodgrass
Wolerhampton WanderesNeves, JiménezNeves, Moutinho

Kilder:

https://www.benchboost.com

https://www.fantasyfootballscout.co.uk

https://www.premierleague.com

https://www.foxsports.com.

https://www.rotowire.com

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *