Forventede startopstillinger til 1/8-finalerne

Andreas Vidførle er kommet med sine 16 forventede startopstillinger forud for 1/8-finalerne. Læs bl.a. hans bud på Belgiens, Frankrigs og Englands startopstillinger.

Projected lineups, forventede startopstillinger, start 11’eren. Kært barn har mange navne, og når man skal sætte sine managerhold på Holdet.dk, er det lige præcis en forventet startopstilling man har brug for, for at kunne sætte det optimale managerhold.

Andreas Vidførle kommer med sit bud på de 16 1/8-finalisters startopstillinger.

 

Danmark

Vi får startopstillingen i Danmarks kamp mod Wales, så der er ingen grund til at gætte en masse.

 

Wales

Ligesom med Danmark kan vi også se Wales startopstilling, hvorfor yderligere kommentarer er unødvendige.

Italien

Der er usikkerhed om tre spillere i den italienske startopstilling. I forsvaret er Chiellini skadet og derfor yderst tvivlsom til kampen. Acerbi bør overtage pladsen i midterforsvaret. På midtbanen er Veratti klar igen og han presser både Locatelli, men også Barella pga. Locatellis fine præstationer.

 

Østrig

 

Holland

Der forventes ikke de store overraskelser i Hollands startopstilling. Weghorst kan dog risikere at miste sin startplads til Malen, og også De Roon kan risikere at starte på bænken til fordel for Gravenberch.

 

Tjekkiet

 

Belgien

I det belgiske forsvar er der tvivl om det bliver Denayer eller Vermalen. Begge Hazard brødre forventes at starte mens der er usikkerhed omkring hvorvidt Carrasco eller Mertens skal starte. Alex Witsel presser Youri Tielemans på midtbanen.

 

Portugal

Kroatien

Lovren er i karantæne og det bør give plads til Duje Caleta-Car. Den forreste plads er usikker. Både Kramaric og Ante Rebic kan afløse Petkovic.

 

Spanien

 

Frankrig

Skader på venstrebacken til Hernandez og Digne gør at Kounde, Dubois og evt. Rabiot alle kæmper om pladsen. Rabiot er samtidig også i kamp med Tolisso om pladsen på midtbanen.

 

Schweiz

 

England

Mason Mount kan muligvis være tilbage efter sin coronaisolation og kan true Henderson eller Phillips startplads. Grealish, Saka og Foden slås om at spille i angrebet vedsiden af Kane og Sterling.

 

Tyskland

Der er flere usikkerheden om den tyske startopstilling. På midtbanen kæmper Leon Goretzka med Gündogan om en startplads, men det kan også være at Goretzka rykkes frem i 3-mands angrebet i stedet, og det så bliver Gnabry, der starter ude.

 

Sverige

 

Ukraine

Jeg tror at Tsygankov får en plads i startopstillingen på bekostning af Ruslan Malinovskyi. Det ligner dogen tæt kamp om startpladsen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Philip Stangebye26. juni 2021 kl. 3:29

    Tak for supergode og interessante podcasts. En lille rettelse til denne blog: Griezmann får sandsynligvis kun den ene plads i Frankrigs angreb 😉

    • Andreas Vidførle-Pedersen26. juni 2021 kl. 7:38

      Tak, rettet 🙂

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *