Frelsernes store finalerunde

Det er blevet tid til sidste runde af La Liga. Der er stadig rigeligt at kæmpe om – både i top og bund. Læs hvem Lyden af La Liga anbefaler til den store finalerunde.

Første- og andenpladsen i La Liga er afgjort. Det samme er de to første nedrykkere, men den sidste nedrykningsplads er på ingen måder afgjort endnu. Og så er det jo heldigt, at i hvert fald Mallorca og Granada har hver deres frelser i den hæsblæsende bundkamp.

Lyden af La Liga kommer her med fire anbefalinger til både top og bund.

Fire spillertips til La Liga

Sæsonåbenbaringen
Arnaut Danjuma
Villarreal
5.029.000
vs. FC Barcelona

Villarreal skal formentlig ud og hente et resultat på Camp Nou, hvis ikke deres sæson skal ende i den helt store fadæse uden kvalifikation til næste sæsons europæiske turneringer. En mand har om nogen tegnet håbet for Villarreal denne sæson – Arnaut Danjuma. Han lukker sæsonen med et brag, inden han måske er på vej mod en endnu større destination.

Frelseren I
Luis Suarez Charris
Granada
4.537.000
vs. Espanyol

Tre hold i bunden, Granada, Mallorca og Cádiz, kæmper om den sidste plads og alle spiller mod hold, der ikke har noget at spille for. Vi forudser derfor, at alle de pressede hold i bunden, sikrer en sejr efterladende Cádiz med sorteper. Granadas “falske” Luis Suárez har tegnet offensiven denne sæson. Han har et stort ansvar i at sikre overlevelsen.

Frelseren II
Vedat Muriqi
Mallorca
4.283.000
vs. Osasuna

Vi har anbefalet ham før, og vi gør det gerne igen. Mallorca skal vinde på udebane mod Osasuna for at være sikre på at holde Cádiz bag sig, og det kræver naturligvis, at øboerne formår at score mål. Ingen har leveret mål stabilt, ud over frelseren Vedat Muriqui, der har scoret stabilt siden ankomsten fra Lazio i januar.

Til ingen verdens nytte
Ruben Sobrino
Cadiz CF
3.152.000
vs. Alaves

Ja, så bliver Cádiz jo sorteper. Men de gør det ikke uden kamp, og i spidsen kan formstærke Sobrino sagtens tænkes at stå. Han lykkedes ikke i Valencia, men på det seneste har han lignet en mand med en fremtid i La Liga, og på sidste spilledag kan han efterlade et sidste aftryk inden transfervinduet – selvom det måske ikke er nok til at redde Cádiz

Hør seneste episode af Lyden af La Liga herunder.

Hvis du har brug for flere tips, så kan du læse mere om La Liga Manager her.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *