Guide: Sådan laver du en blog (intern brug)

Her er en guide til at opsætte en blog på Holdet.dk.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 436

Log-in på: www.blog.holdet.dk/wp-admin

Opsætning af blog

Opret en blog ved at vælge Indlæg => Tilføj nyt!

En tekst skal være minimum 250 ord og skal indeholde følgende:

  • Overskrift i teksten (Overskrift 1)
  • Links til en anden tekst på bloggen (et internt link) (og hvis det giver mening, så også et link til passende managerspil på Holdet.dk)
  • Top-billede
  • Vælg Kategori
  • SEO-optimering

Få gerne teksten til at have god læsbarhed og søgeord (grøn smiley)

Introduktion til blog-opsætninger:

 

Introduktion til widget: &

Indsæt teksten & der i bloggen, hvor du synes det giver mening. Begge widgets trækker på data fra Kategori, så husk at vælg den rigtige kategori ellers kommer der ikke nogen farve eller data ind i widgetten.

*** NYT ***

Når du laver en anbefalings-widget, så skal du udfylde kategorien – og derefter skal du blot skrive spilleren/rytterens navn korrekt (altså som han står på Holdet.dk) og så trækker den automatisk dataen. Dvs. du behøves ikke skrive modstander, pris eller uploade billede – det sker automatisk.

 

Introduktion til podcast-embed:

Når der skal embeddes podcast, så husk at skift mellem “Visuel” og “Tekst”. Koden for podcasten skal embeddes i “Tekst”, men tekst, billeder osv. rettes i “Visuel”.

Indsæt af internt link

I tilfælde af, at du vil linke til andre sider eller artikler på blogen, så skal du kun indsætte det, der står bag hoveddomænet (www.blog.holdet.dk/).

Så hvis du vil linke til artiklen www.blog.holdet.dk/runde-optakt-3/, så skal du kun indsætte /runde-optakt-3/ i linket.

Hver artikel skal gerne have et internt link, da det er godt for SEO og google’s søgemaskiner. Det interne link kan f.eks. være til en side: podcast, Hall of Fame, Premier Manager etc. eller til en anden artikel.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *