Han er “stensikker” på Fællesholdet

Klubhusets fælleshold fortsætter med stort set fuld Manchester City og en spiller er sten sikker på fællesholdet. For det er stadig forsvarsspillerne, der har den bedste værdi efter Erling Haaland.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Desværre er det ikke Manchester Citys startopstilling som åbner runden tirsdag aften, men derimod AC Milan og Inters.  Selvom Pep Guardiola har for vane at snyde os managerspillere, er forventningen nu alligevel en startopstilling identisk med den i sidste uge efter at flere af reserverne tankede selvtillid og ledte Manchester City mod det engelske mesterskab med deres 3-0 sejr i Liverpool mod Everton.

Den 12. runde af Champions Manager starter tirsdag den 16. maj kl. 21.00.

John Stones er anden bedste køb

Det er i Manchester Citys forsvar, at værdien skal findes. Som nævnt sidste gang har Manchester City holdt målet rent i 6 af deres 11 Champions League kampe i denne sæson og i den hjemlige liga lukker man under 1 mål ind pr. Premier League kamp og ligger på en xG imod sig på 0,83 pr. kamp. Der er således masser af værdi i Manchesters defensiv, der meget vel kan vise sig at være den bedste investering man kan gøre sig.

Bedste køb fra forsvarskæden, og det måske bedste køb efter KdB er imidlertid engelske John Stones. For skønt han står som forsvarer, er han at finde på City midtbanen i en mindst lige så offensiv rolle som Rodri. John Stones er således et must på alle hold med City spillere på banen – ikke mindst fordi han også i første kamp mod Real Madrid flere gange var lige ved og næsten i forhold til at komme på måltavlen.

Videooptakt til Champions Manager

Du kan se videooptakten til den kommende runde nedenfor:

 

Klubhusets hold til runde 12

 

Klubhusets 3 anbefalinger til et comeback hold

Comeback spiller 1
Karim Benzema
Real Madrid
11.123.000
vs. Manchester City

Laver Real overraskelsen og spiller sig i finalen, så skal det komme fra Benzema. Der er således ingen tvivl om ,at den bedste måde at hente en kammerat med fuldt City hold er ved at give anførerbindet til Benzema.

Comeback spiller 2
Vinicius Junior
Real Madrid
8.867.000
vs. Manchester City

Ligesom ovenfor er Real bedste bud på et comeback hold med hvem man virkelig kan avancere, hvis de slår Manchester City ud af turneringen. Men boldbesiddelse kommer de ikke til at have meget af på Etihad, hvorfor det bliver omstillinger de scorer deres mål på. En af de dygtigste omstillingsspillere er Vinicius Junior.

Comeback spiller 3
Federico Valverde
vs.

Federico Valverde spillede en stor kamp i det første opgør, hvor han både defensivt havde godt styr på det og offensivt formåede at skabe farlige omstillinger. Federico Valverde langskud er berygtet og skønt 2023 ikke har budt på målfest, kan det komme nu med farlige skud ude fra.

Top 3: køb
Handel lukker om:
587
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
404
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
336
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-655
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-481
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-462
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *