Ingemann: 5 tips til EM Manager 2024

Bold’s EM-podcast, Wunderbold, har sat den forsvarende EM Manager-vinder, Frederik Ingemann, i scene – og sammen med tre landsholdsstjerner får de styr på vinderholdet i EM Manager 2024.

Frederik Ingemann vandt managerspillet til EM 2021, og han har tænkt sig at gøre det igen, derfor har han hulens travlt i slutspurten op til starten i EM Manager 2024.

Lige om lidt går det løs, når Tyskland og Skotland lægger fra land. Men inden vi når så langt, så kan du høre ham blive testet i fem hurtige, gode råd til nybegynderen, og hvordan Danmarks semifinalenederlag til England var en kæmpesejr til Ingemann i EM-holdet 2021 – og så slår han det fast engang for alle: Nej tak til det kreative anførervalg.

I podcasten får værterne Casper Pagh og Matias Grønborg også lyd-besøg af de tre danske landsholdsstjerner Alexander Bah, ’NK’ og Mads Hermansen, der blandt andet fortæller om et sjældent fund til 2,5 mio.

Hør Wunderbold’s optakt til EM Manager 2024

Hvis du vil se, hvem Frederik Ingemann vælger til 1. runde, så skal du læse med på bold+.

Wunderbold

Wunderbold er Bolds daglige EM-podcast, der tager dig med alle de skøre steder til slutrunden. Vi tager på speeddate med landsholdsspillerne, tester forholdene i Camp Danmark, snakker med ellevilde eller lunkne fans. Er på farten og rykker lige så snart, der er sladder i kikkerten, I ikke må gå glip af.

Wunderbold udkommer hver evig eneste dag klokken 08.00.

Værter: Casper Pagh og Matias Grønborg

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Dennis Palmgren Andersen28. juni 2024 kl. 8:45

    Hej

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *