Klubhuset & Junker: Her er vores fælles hold til La Liga Manager

Klubhuset har sammen med TV2’s fodboldekspert & tidligere vinder af La Liga Manager, Mads Junker, lavet en manageroptakt til den nye sæson i La Liga, der sparkes i gang fredag den 11. september klokken 21.00.

Det venter os en usædvanlig og svært start i La Liga Manager Efterår. Hverken Real Madrid, Sevilla, Atletico Madrid eller Barcelona spiller i første runder af managerspillet til La Liga. Både Klubhuset og Mads Junker venter derfor med at købe spillere ind fra de fire tophold, skønt Sergio Ramos (7.000.000) meget vel kunne finde vej til Mads Junkers hold allerede fra start for at spare transferudgifterne til runde 2.

Klubhuset er varme på oprykkerne fra Cadiz 

Cadiz CF blev nummer 2 i den spanske Segunda Division, hvilket betød oprykning til La Liga for den sydspanske fiskerby. De starter sæsonen hjemme mod Osasuna og besøger derefter det andet oprykkerhold Huesca. Vælger man spillere fra Cadiz CF, får man nogle billige spillere, der indeholder en masse x-faktor.

Mads Junker er dog ikke fristet af at lægge alle sine æg i samme kurv. I stedet ønsker han at sprede sin risiko lidt og vælger en mere blandet holdopstilling. Det ligner nemlig seks meget jævnbyrdige opgør i første runde, hvis man ser bort fra Villareals hjemmekamp mod Huesca.

Mens der er lidt uenighed om strategien på de syv af pladserne, er der imidlertid bred enighed om, at Villareal spillerne er alle pengene værd til de første to kampe. I Villareal får man det tredje mest scorende hold i La Liga sidste sæson og Unai Emerys hold forventes at fortsætte samme offensive stil i den nye sæson.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Junker & KLUBHUSET anbefalinger

Anføreren
Gerard Moreno
Villareal
2.396.000
vs. Elche CF

”Gerard Moreno var den mest scorende spanske spiller i sidste sæson og havde et forrygende samarbejde med Alcacer. Det forventes, at de stiller op i en 4-4-2 med begge farlige angribere i front. I sidste sæson blev det til 18 mål i La Liga, og nu hvor Cazorla er væk, er det meget vel Moreno, der kommer til at sparke straffesparkene.” – Mads Junker

Den billige
Marcos Mauro
Cadiz CF
2.500.000
vs. Osasuna

”Cadiz-forsvarsspilleren nåede kun at optræde 17 gange i Segunda Division i sidste sæson, men det blev alligevel til to mål og to assists for den argentinske forsvarsspiller. Læg der til, at han i optaktskampene til den nye sæson også har scoret to mål, hvilket gør Mauro særligt spændende til Cadiz’ første kampe” – Frederik Ingemann

Jokeren
Ezequiel ”Chimy” Avila
Osasuna
5.500.000
vs. Cadiz

“Avila er den bedste angriber uden for sub-toppen, og til 5,5 million er der rigtig god værdi. I sidste sæson nåede han 9 mål på kun 18 kampe inden han blev skadet. Avila udgør nærmest alene Osasunas angreb og med et godt kampprogram og nogle fine præstationer i træningskampene kommer han formentlig ind på mit hold” – Mads Junker

Du kan se Klubhuset og Mads Junkers hold her.

Aboner på Klubhuset:

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *