Klubhuset: Pukki Power & billige Brighton

2. runde af Premier Manager – Forår 2020 løber af stablen i weekenden. Vanen tro er Klubhuset klar med de bedste anbefalinger og værste faldgruber i deres optaktspodcast.

Agüero har en unik evne til altid at dukke op, som en trold af en æske. Managerspillet baseret på Premier League er dog langt fra afgjort endnu.

Premier Manager er en Marathon, ikke en sprint (beklager det dårlige kliché). Skader, overraskende nederlag/sejre og hattrickskytter kan vende op og ned på meget. Der er sågar mulighed for, at denne runde byder på et nyt hattrick.

God værdi i bundbrag

Når der skal være råd til profilerne fra Man City, Liverpool osv. kan det være nødvendigt at spare andre steder. I sidste uges podcast havde Klubhuset fidus til Watford, der hev en fornem 3-0 sejr hjem på udebane, og i denne uge rykker eksperterne deres fokus mod Norwich og notoriske Brighton. Sidstenævntes modstandere i de kommende to runder af Premier Manager ligger begge under stregen startende hjemme mod Aston Villa.

Brighton er klart bedst på eget græs, hvor de også har hentet deres tre seneste clean sheets. Derfor er der god værdi i defensiven, hvor både Lewis Dunk (3.994.000), Adam Webster (2.984.000) & måske endda Shane Duffy (2.464.000) byder sig til med stor offensiv X-Faktor.

Hør alle anbefalingerne i podcasten her:

Tre spillertips til 2. runde

Den billige
Alireza Jahanbakhsh
Brighton
4.026.000
vs. West Ham

“Iraneren med det svære efternavn har scoret i de seneste to hjemmekampe og haft flere afslutninger end nogen anden Brighton-spiller i den periode. Det er værd at bemærke, at Jahanbakhsh langt fra er sikker mand i startopstillingen, men til den pris tager jeg chancen” – Frederik Ingemann

Den frække
Neal Maupay
Brighton
4.984.000
vs. Aston Villa

“Brighton møder i de kommende to runder ligaens nok mest formsvage hold, hvorfor Maupay ikke får bedre chancer for at brilliere end netop nu. Trods en svær sæsonstart er angriberen Brightons topscorer med 7 mål i denne sæson” – Andreas Vidførle-Pedersen

Kaptajnen
Teumu Pukki
Norwich
5.995.000
vs. Bournemouth

“Pukki er tilbage efter en ufrivillig, men nok tiltrængt, pause og har scoret 6 af 9 mål på meget græs. Gæsterne har tabt 9 af de seneste 11 kampe – gerne med mere end ét mål – og Norwich SKAL derfor vinde, hvis de drømmer om overlevelse. Mon ikke Pukki er mand for at sikre det?” – Frederik Ingemann

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset, så husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *