Køb billige Werder Bremen og målfarlige Eintracht spillere

Eintracht Frankfurt er et af de bedst spillende hold for tiden i Tyskland. Men har du de rigtige spillere fra de sort- og rødstribede. Andreas Vidførle ser i optakten til 6. runde på, hvem du bør eje fra Frankfurt, og som altid er der rundens anbefalinger til hver position.

Fulgte du ikke ugens anbefaling i sidste uge; Werder Bremen – kan du nå det endnu. Det er særligt på målmandsposten og i forsvaret, at Werder Bremen spillere, er det rette valg til runde 6 – se her hvem der anbefales. Mens ens defensiv vil nyde godt af Werder Bremen spillere, vil ens offensiv helt sikkert profitere af Eintracht Frankfurt spillere.

Brug pengene på de rette Frankfurt spillere

Tilbage i runde 2 anbefalede jeg Eintracht Frankfurt og ikke mindst Andre Silva (8.340.000). Jeg spåede, at han fra runde 2 og frem til runde 8 ville være den næst højest vækstende spiller. Det ser lovende ud for pt. er han den mest vækstende spiller siden runde 2 – og det ser ud til at fortsætte. I de næste runder møder Eintracht Frankfurt Hertha Berlin, Hoffenheim og FC Køln. tre hold sommer er blandt Bundesligaens 5 dårligste forsvar.

Har man ikke råd til Silva er Luka Jovic (5.946.000) et fint alternativ. Begge spillere har siden Jovic kom til scoret 3 mål. Jovic udfordring er den begrænsede spilletid, der på nuværende tidspunkt skyldes hans kampform. Jovic udtalte selv på pressemøde tirsdag følgende:

“Jeg har stadig brug for lidt tid til at komme til min topform. I øjeblikket arbejder jeg stadig på et par muskulære ting. Jeg stoler på, at jeg kommer ind, når jeg er i topform”.

Når Jovic er klar vides det endnu ikke, om Frankfurt vil spille med to angribere eller fastholde den nuværende formation, hvilket betyder, at Jovic eller Silva vil skulle optræde på den offensive midt som Kamada og Barkok spiller på i øjeblikket.

Den næste Frankfurt spiller man bør få plads til er Erik Durm (2.829.000). Han spiller på højre wingback og har i de sidste 3 kampe produceret xG 0,65 og xA 1,07, hvilket har resulteret i en enkelt assist.

Ud fra prisen er forsvarsspilleren Lucas “Tuta” Silva Melo (2.065.000) svær at komme uden om, men har man penge nok, så har Filip Kostic (5.635.000) været flyvende siden landsmanden Jovic kom til. 1 mål og 3 assists i de sidste 3 kampe, gør ham til den mest attraktive Frankfurt midtbanespiller.

Sidste mand der kan komme på tale til ens hold er Amin Younes (4.040.000). Han ser ud til at være den mest sikre af ham, Kamada og Barkok i startopstillingen og har også vist sig målfarlig. Efter tilgangen af Jovic er hans xG dog faldet til 0,40 for de sidste 3 kampe og hans xA for de sidste 3 kampe er helt nede i xA 0,15.

 

Lyt til Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den nye 15 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

 

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Stefan Ortega Moreno
Armenia Bielefeld
8.189.000
vs. Borussia Dortmund

Ortega er alene 2. valget, hvis man ikke har råd til Pavlenka. Men Bielefeld målmanden møder kriseramte FC Køln i denne runde og tager i næste runde imod netop Pavlenkas Werder Bremen. Ortega lukkede 5 mål ind sidste mod Frankfurt, men har inden da lavet 410.000 i spillervækst på 3 runder, og var inden sidste runde mest vækstende målmand.

Forsvarsspiller
Joshua Kimmich
Bayern München
2.612.000
vs. Hertha BSC

Kimmich har ikke blot ansvaret for Bayerns dødbolde, hvilket blandt andet er årsagen til, at han i 12 kampe er noteret for 9 assist. Kimmich er også flittig gæst i modstanderens straffesparksfelt og de 2 mål i sæsonen kan meget vel fordobles over de næste par uger. Kimmich er i min optik omkring 4.-5. bedste bud på en målscorer, når Bayern spiller.

Midtbanespiller
Mateo Klimowicz
Stuttgart
2.510.000
vs. Mainz 05

Klimowicz har ikke være nogen succes i Bundes manager indtil nu, men udvalget på midtbanen er ikke så interessant til runden, hvorfor Klimowicz hjemme mod Mainz er et godt bud, hvis han starter inde. Mål på xG er han blandt de højst rangeret for Stuttgart med 2,84, men det er desværre kun blevet til en enkel scoring i sæsonen.

Angrebsspiller
Emmanuel Bonaventure Dennis
FC Køln
3.500.000
vs. Armenia Bielefeld

Køln mangler i den grad en angriber og i mandags underskrev man en låneaftale for Club Brügge angriberen Dennis. 23-årige Dennis har mistet sin plads for det belgiske hold, men han har tidligere vist sin målnæse med 2 mål i sidste års og 1 mål dette års Champions League. I weekenden står han til debut mod bundholdet Armenia Bielefeld.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *