Kunsten at få plads til både Benzema og Lewandowski

La Liga Manager bliver en dyst mellem verdens to bedste 9’ere, når der skal vælges mellem Barcelonas Lewandowski og Real Madrids Benzema. Men er det nu også nødvendigt at vælge?

Fredag den 12. august kl. 21.00 starter La Liga Manager igen, når Osasuna møder Sevilla i rundens første kamp.

Vidførle har fået besøg af fodboldekspert og tidligere vinder af La Liga Manager, Mads Junker, og sammen får de i podcasten sat deres fælles hold. Der bliver også tid til en snak om La Liga-strategien. En strategi som netop i år er lidt speciel med både Benzema og Lewandowski i ligaen.

Billige spillere til din midtbane

Det er ganske få af La Ligas midtbaneprofiler som er gode valg i La Liga Manager. Spillere som Kroos, Modric, Fekir og Parejo laver sjældent mål nok til retfærdiggøre deres pris på omkring de 5 mio. Og pengene kan ofte bruges betydelig bedre enten i forsvaret eller angrebet.

I denne sæson er det endnu vigtigere end tidligere at spare på midtbanen, da pengene skal bruges på La Ligas største angrebsstjerner.

På midtbanen er der heldigvis en håndfuld spillere som er helt i bund prismæssigt. Rodrigo Riquelme (2.500.000) er 10’er hos Girona og scorede i La Liga SmartBank – Segunda Division syv mål og lavede 12 assists i sidste sæson. I Villarreal finder man en spiller, der for Girona i sidste sæson var udlejet og præsterede ganske fint. Alex Baena (2.500.000) fandt fem gange vej til netmaskerne i Segunda Division for Girona og seks gange assisterede han en medspiller.

I det helt billige prisleje finder man også Valencias Yunus Musah (2.500.000), den tidligere FCM spiller Awer Mabil (2.500.000) og Getafes defensive midtbanemand Maksimovic (2.500.000).

Lyt til podcasten

Du kan høre alle anbefalingerne til 1. runde af La Liga Manager lige her:

3 Skarpe fra Klubhuset

Den billige
Karim Rekik
Sevilla FC
2.486.000
vs. Valladolid

Sevilla havde i sidste sæson en af La Ligas bedste defensiver, og var også den klub der lukkede færrest mål ind. Der er dog solgt ud i forsvaret, hvor bl.a. Kunde og Carlos er væk, hvilket må forventes at svække forsvaret. Dog giver det også plads til Rekik til vanvittig lave 2.500.000.

Den frække
Inaki Williams
Athletic Bilbao
6.500.000
vs. Mallorca

Athletic Bilbaos frontangriber brænder ofte lige så mange chancer som han er hurtig på fødderne. Det blev til lidt skuffende otte scoringer i sidste sæson på trods af, at han kom frem til xG 15,02. Athletic har et godt startprogram og med lidt tur i den kommer der mål fra den efterhånden rutinerede Williams.

Den sikre
Pablo Gavi
FC Barcelona
3.512.000
vs. Real Sociedad

Barcelonas spillere er generelt dyre, men i Gavi får man en starter, der runde for runde vil generere vækst til dit managerhold, og som ifølge Mads Junker er et must i dette års La Liga Manager.

Vidførle & Junkers udvalgte til 1. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *