La Liga Manager: Gør dig klar til de sidste runder med ‘Lyden af La Liga’

Real Madrid og FC Barcelona skal, efter et par vage sommerferiepræstationer i weekenden, rejse sig og afslutte sæsonen på værdig vis, mens Celta Vigo pludselig er blevet kaldt til våbnene i nedrykningskampen, som de ellers ikke var en del af… før de tabte fire kampe i streg.

Selvom Andreas Christensen og resten af FC Barcelona-mandskabet allerede har løftet mesterskabstrofæet, så er der stadig en vis værdighed, der skal kæmpes for i de næste – og sidste – par spillerunder i La Liga og La Liga Manager 2023.

Et andet hold, som også skal holde skruen i vandet – bare fordi de kan – er Real Madrid. Siden den seneste kamp har fokus for dem, og fra medierne side især, været på den racismesag, der har været rettet mod stjernen Vinicius Junior. Med et rødt kort til netop den brasilianske stjerne er der blevet plads til en anden dygtig herre i Lyden af La Liga’s optakt til de kommende par runder af La Liga Manager 2023.

Tager vi et kig i den anden ende af tabellen, er der også fortsat spænding at hente her. For RC Celta er en plads i den nederste halvdel af tabellen nemlig blevet erstattet af en reel chance for at rykke ned fra den bedste, spanske liga. Så hvad skal der mon ske i denne ende af tabellen? Og er der betydningsfulde spillere, som kan gøre sig godt i La Liga Manager 2023’s sidste runder?

Lyt til optakten her:

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk
Topscoreren
Robert Lewandowski
FC Barcelona
14.059.000
vs. Valladolid

FC Barcelona var måske tømmermændsramt i kampen mod Real Sociedad, men nu har de ikke andet at give sig til end at vise sig som værdige mestre … og en værdig topscorer for Lewandowski. 22 mål er i et historisk lys ikke imponerende for en La Liga-topscorer. Kampe mod Valladolid og Mallorca er gode lejligheder til at forbedre det antal.

Sekundanten
Rodrygo
Real Madrid
8.546.000
vs. Rayo Vallecano

Desværre kom Vinicius i centrum for begivenhederne i weekendens kamp mod Valencia, da endnu en racismesag ramte spansk fodbold, og han samtidig modtog et rødt kort. Onsdag skal Rodrygo derfor overtage Vinicius’ rolle som igangsætter og måske også afslutter. Det kan han sagtens!

Holger galiciske
Carles Perez
Celta de Vigo
3.672.000
vs. Girona FC

Celta er, uden nogen rigtig lagde mærke til det, blevet en del af nedrykningskampen efter fire nederlag. De er gået i stå, og det samme er Carles Pérez. Nu skal galicierne vågne op til dåd med point mod Girona og/eller Cádiz, og Pérez er en af dem, der sammen med Lago Aspas kan og skal rejse sig og sikre de himmelblå en ny sæson i La Liga.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *