Den madrilenske magiker er tilbage

La Liga eksperterne fra Lyden af La Liga kommer her med tre tips til 6. runde, hvor der er garanti for spænding i toppen af tabellen med flere interessante opgør.

Der var lidt uenighed i Lyden af La Liga-studiet, om det ligger til en Villarreal eller Real Madrid-sejr. Men da Ancelotti stadig mangler sin franske spids, kan der være god grund til at tro på de gule – på trods af at Vinicius er tilbage.

Desuden byder 6. runde af La Liga Manager på et klassisk ‘Derbi Barceloní’, hvor FC Barcelona måske ser ud til at have vendt skuden. Og så er der gode chancer for et georgisk clean sheet imod Alaves.

Tre tips fra Lyden af La Liga

Mystikeren
Giorgi Mamardashvili
Valencia CF
4.078.000
vs. FC Barcelona

Giorgi Mamardashvili kom i ly af natten og tog Valencia-fans og La Liga-eksperter med storm i begyndelsen af denne sæson. Siden mistede han sin plads efter en skadesperiode, men nu er den georgiske målmand tilbage! Jasper Cillessen er skadet, og med en udekamp mod Alavés er der fine muligheder for at holde buret rent.

Det tunge skyts
Vinicius Junior
Real Madrid
7.852.000
vs. Alaves

Real Madrid har været uden Vinicus og Karim Benzema de seneste kampe, men nu er i hvert fald Vinicius tilbage og klar til at anføre den madrilenske offensiv, når de tager på en svær opgave ude mod Villarreal. Sammen med Benzema er han bare den største garanti for mål og oplæg i La Liga denne sæson – så (tilbage) ind med ham!

AFCON-mesteren
Boulaye Dia
Villarreal
3.754.000
vs. Granada

Er du enig med Jonas i, at Villarreal har gode muligheder mod Real Madrid, er Boulaye Día din hest i weekendens spanske væddeløb. Boulaye Día var i glimrende form, inden han tog til Africa Cup of Nations. Nu er han tilbage igen – og med en guldmedalje om halsen. Mon ikke det har givet selvtillid til at fortsætte de gode takter i den gule trøje?

Hør seneste episode af Lyden af La Liga

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Få endnu flere tips til La Liga Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *