Lyden af La Liga: Disse spillere skal du holde øje med i den kommende runde

Runde 19 i La Liga Manager venter i aften, når den 31. spillerunde i spanske La Liga fløjtes i gang. Paulo og Jonas tager dig med gennem deres overvejelser, når det kommer til transfers i den nye spillerunde.

Så er der nye La Liga-anbefalinger til en midtugerunde i La Liga Manager. Anbefalingerne leder op til den store pokalfinale lørdag mellem Osasuna og Real Madrid.

Af samme årsag anbefaler jeg at satse på en Real Sociedad-sejr med hævnens time for Take Kubo, som ikke kunne bruges i netop Real Madrid.

Samtidig buldrer Atlético derudad – desværre alt for sent – og nedrykningskampen spidser mere og mere til.

Denne gang har Almería mulighed for at tage et afgørende ryk væk fra Espanyol og Getafe under stregen. Det gælder, når prygelknaben Elche, der dog på forunderlig vis kommer med en 4-0-sejr i bagagen, kommer på besøg.

Lyt til seneste episode af Lyden af La Liga, som optakt til La Liga Manager runde 19:

 

Frelseren
Luis Suarez Charris
Almería
4.716.000
vs. Osasuna

Almería har stadig ryggen mod muren. I forrige uge klarede de presser forbilledligt ude mod Getafe med en sejr bygget på to mål af colombianske Luis Suárez. I midtugen kommer Elche forbi Horse Power Stadium, og det skal være tre point til Almería i den tilspidsede nedrykningskamp. Målene? De skal komme fra Suárez igen, og han kan også levere dem.

Hævneren
Takefusa Kubo
Real Sociedad
6.433.000
vs. Girona FC

Real Madrid retter øjnene mod Copa del Rey-finalen lørdag. En gylden mulighed for en stor triumf for Real Sociedad, der har strammet bæltet ind og er ved at sikre fjerdepladsen. Take Kubo er velspillende for tiden, og han kan passende gøre det onde mod sin ”tidligere klub”, for hvem han aldrig har spillet en kamp, og som ikke kunne bruge ham.

Verdensmesteren
Nahuel Molina
Atlético Madrid
5.001.000
vs. Elche CF

Atlético bliver ved med at imponere og har siden VM været La Ligas bedste hold. De kan ende med at vinde resten og overhale Real Madrid. En af dem, der har løftet sit niveau, er verdensmesteren Nahuel Molina, der både skaber og scorer fra sin højreback. Fortsætter Atléti med at score på samlebånd, kommer han også på oplægs- eller måltavlen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *