Lyden af La Liga: 3 spillere til 3 mio.

Har dit managerhold brug for en genoprejsning som Martin Braithwaite i sin debut for Espanyol? Så kan disse tre spillere hjælpe dig (billigt) på vej.

Der venter et dansker-opgør i 5. runde af La Liga Manager. Martin Braithwaite og hans nye klub Espanyol tager lørdag eftermiddag imod Sevilla, hvor Thomas Delaney og nyindkøbte Kasper Dolberg huserer.

Én af de tre danskere får en manager-anbefaling med fra podcasten Lyden af La Liga, som har fundet tre billige spillere frem, som ikke vælter dit transferbudget.

Tre tips fra Lyden af La Liga

Gerard Morenos nye væbner
Nicolas Jackson
Villarreal
2.901.000
vs. Cadiz CF

Danjumas skadesfravær har tvunget Unai Emery til at kigge andre veje ift. pladsen ved siden af Gerard Moreno. Det behøver han dog ikke være alt for ked af. Især unge Jackson har gjort sig bemærket med både mål og oplæg. Trods en svær udekamp mod Betis, ser ubåden uhyggeligt stærke ud, så Jackson får rig mulighed for at sætte yderligere aftryk.

I en ny vægtklasse
Mohamed-Ali Cho
Real Sociedad
3.250.000
vs. Girona FC

Real Sociedad fik senest uafgjort mod Atlético, blandt andet takket været unge Mohamed-Ali Chos fine udfordringer fra højresiden, der også førte til oplægget til baskernes nyindkøb Sadiq. Med ham at sigte efter kan Cho sætte flere oplæg på kontoen fremover. Mod Getafes rystende usikre forsvar er en investering på 3 millioner virkelig godt givet ud.

Martin Danske
Martin Braithwaite
Espanyol
3.301.000
vs. Valencia CF

Det vides ikke, om Braithwaite har befundet sig i kasematterne hen over sommeren. Men den lynhurtige genrejsning med debutmålet for Espanyol kunne sagtens minde om Holger Danske-myten. Braithwaite er billig og kan se frem til startpladser en masse. Det lugter af, at han kan komme til at gå ud af danskermødet mod Delaney og Dolberg med rankest ryg.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *