Lyden af La Liga: Bundproppen byder sig til

Lyden af La Liga kigger nærmere på tre spillere, som du kan købe ind til 11. runde af La Liga Manager – og de kigger bl.a. nærmere på Villarreal, der møder skadesramte Betis.

Runde 11 i La Liga Manager starter fredag kl. 21.00 med Cadiz mod Getafe. Det er dog ikke i denne kamp, du skal handle, hvis du spørger La Liga eksperterne fra podcasten Lyden af La Liga.

De har derimod blikket rettet imod bundproppen Elche, der med to sejre i de seneste fem kampe, er begyndt på en overlevelseskamp uden lige. De har nemlig hele 12 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. De er ifl. Oddset svage favoritter på hjemmebane mod Valladolid: Elche 2.65 – 3.20 – 2.70 Valladolid.

Tre tips fra Lyden af La Liga

Desperate Boyé
Lucas Boye
Elche CF
3.330.000
vs. Real Sociedad

Efter 0 sejre i de første 19 kampe har Elche nu hele 2 sejre i de seneste 5. Sejre kan få fodboldhold til at tro på mirakler. Hjemme mod Real Valladolid kan Lucas Boyé passende vise, at første sæsonhalvdel var unormal med kun ét mål. Med scoringer i de seneste to kampe, er det ham, Elche må kigge efter i deres desperate jagt på endnu tre point.

Ubådstorpedo 1
Gerard Moreno
Villarreal
7.334.000
vs. Osasuna

Real Betis uden Canales (tvivlsom) og Fekir (ude resten af sæsonen) har svært ved at skabe chancer. Efter Gerard Morenos indskiftning i seneste runde var det til gengæld ikke noget problem for Villarreal, der tager imod Betis – formentlig med Moreno tilbage fra start, og dermed en notorisk målfare, man aldrig går fejl af på sit hold.

Ubådstorpedo 2
Samuel Chukwueze
Villarreal
4.386.000
vs. Osasuna

Moreno gjorde det dog ikke alene. Samu Chukwueze stod for to oplæg, og det efter at have scoret i de to forudgående kampe. I januar anbefalede jeg at satse på den evigt farlige kantspiller, lige når han fik hul på bylden. Man måtte vente lidt, men nu er tiden inde til at satse på Samu, hvis ikke du hoppede med på vognen i første ombæring.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hvis du vil have mere info og analyse om La Liga generelt, så hør seneste episode af Lyden af La Liga.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *