Lyden af La Liga: Vinicius er lyspunktet i tæt runde

Der mangler kun tre runder af La Liga Manager – Forår 2022, så det er nu, at slutspurten skal sættes ind – og handlerne skal sidde i skabet.

12. runde i La Liga Manager er meget tæt. Det er kun kongeklubben, Real Madrid, som er oplagt favorit – og det er også her, at man finder den største anbefaling til runden fra Lyden af La Liga.

Her er tre tips fra La Liga podcasten – Lyden af La Liga.

Tre tips til 12. Runde

Stjernen i form
Vinicius Junior
Real Madrid
10.614.000
vs. Rayo Vallecano

Denne runde er supersvær. Næsten alle kampe er tætte på forhånd, og det er kun Real Madrid hjemme mod Girona, jeg tør kalde som en sikker vinder. Paulo er uenig. Men én ting er sikkert: Vinicius’ formkurve er for opadgående, og han tørster efter at score flere mål selv. Han er et oplagt bud – også set i lyset af Benzemas lidt bumlende formkurve.

Elegantieren
Takefusa Kubo
Real Sociedad
3.767.000
vs. Valencia CF

Real Sociedad fik sat en stopper for en god stime under Valladolids regnvejrshimmel senest. Jeg tror, det var et bump på vejen, og de kommer til at tage en sød revanche i opgøret mod den direkte konkurrent i toppen Real Betis. Japanske Take Kubo ser skarp ud for tiden og fik blandt andet annulleret et flot mål senest. Han får bedre held næste gang.

Fighteren
Ferran Torres
FC Barcelona
8.191.000
vs. Almeria

Kang In Lee undskyldte over for Valencia-fansene senest, og ifølge Paulo bliver det Ferran Torres’ tur næste gang. Spanierne har været yderste mandat i Barças angrebsligning indtil nu, men med gode præstationer i de seneste kampe, kæmper han sig roligt op i hierarkiet. Og han gør det med mål. Også på sin gamle hjemmebane Mestalla i weekenden.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.408.000
1. Alexander Sørloth
Villarreal
9.908.000
2.685.000
2. Artem Dovbyk
Girona FC
10.185.000
2.596.000
3. Robert Lewandowski
FC Barcelona
12.596.000
Holdet.dk

Hør seneste episode af Lyden af La Liga her.

Nedtællingen til VM Manager er i gang, og du kan se, hvordan danskerne i La Liga klarer sig ud fra managerspil perspektiv. Læs mere i seneste opdaterede version af VM Manager Formbarometeret.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *