Mesterlige McLaren kan være din vej til toppen

Vores Formel 1 ekspert Lars Kroot tager pulsen på formel 1 feltet inden de skal en tur til Austin, USA. McLaren imponerer og kan være et frækt kaptajn sats i runde 18. Få tre kører tips her.

Kort om sidste løb

Der er vist kun at sige, at havde man ikke skiftet til McLaren i Motor Manager allerede, så kan man bare sidde tilbage og ærgre sig over det. De har bare gang på gang imponeret, taget i betragtning af hvor de startede sæsonen. Oscar Piastri vinder sprinten og ender samlet på andenpladsen, og med Lando Norris som nummer tre er der dobbelt podium for dem i begge løb. 

Sergio Perez bliver ved med at skuffe, men man forventer snart ikke andet. Jeg læser dog noget sladder om, at Red Bull har sagt til Perez at hvis han ikke slutter sæsonen i P2, så bliver han erstattet af Daniel Ricciardo til næste sæsonen, så man har lov at håbe at han snart begynder at præstere igen, som i starten af sæsonen. 

Et kaptajn valg

Med få runder tilbage, ligger der nu et spændende kaptajnvalg og venter. Ligger man i top 2-3% af spillet, så synes jeg næsten det er fjollet ikke at gå for et sats på et andet kaptajnvalg end Verstappen. 

Der er ingen i toppen der tør at skifte væk fra Verstappen som kaptajn, så man kan alligevel ikke hente nogen i toppen ved at gøre det samme, men får Max pludselig en uheldig DNF, så er det pludselig et kæmpe plus man kan lave. 

Skulle man gå efter et sats, så ville jeg kigge mod de stærkt kørende McClaren – Norris eller Piastri, men har man is i blodet, kunne Perez også være et valg.. Dog kun hvis man har ham inde allerede.

3 tips til runde 18

Kaptajn
Max Verstappen
Red Bull Racing
19.190.000
vs.

Verdensmester 5 runder før sæsonen slutter… Ja det taler om hvor god hollænderen har været i år. Han er stadig det mest sikre kaptajnvalg, da der ikke er det åbenlyse alternativ, så hvis du vil køre sikkert, så smid kaptajn-rollen på Formel 1’s hurtigste mand.

Must have
Lando Norris
McLaren
8.787.000
vs.

Jeg har haft min skepsis, men nu må jeg også snart give mig. Jeg har haft mere fidus til Alonso end Norris i løbet af sæsonen, men nu er det også slut. Norris har næsten ikke en dårlig weekend mere, og siden de har fået opgraderinger på bilen, har han virkelig bare haft godt resultat efter godt resultat. En sejr ligger snart og venter.

Differential
Lewis Hamilton
Mercedes
13.198.000
vs.

Man skal bestemt ikke sove på Hamilton. Feltet er igang med “fly away races”, så nu skal vi langt rundt omkring i verden, og det er her at Hamilton plejer at være allerbedst. Selvom han prøvede en meget optimistisk overhaling på holdkammeraten i sidste weekend, så kan man se, at han jagter sejren.

Top 3: køb
Handel lukker om:
116
1. Lando Norris
McLaren
9.935.000
81
2. McLaren MCL38
McLaren
8.352.000
49
3. Oscar Piastri
McLaren
7.080.000
-80
1. Sergio Perez
Red Bull Racing
10.413.000
-39
2. Haas VF-24
Haas
2.760.000
-34
3. Max Verstappen
Red Bull Racing
16.935.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *