Manager-tips til Super Manager: Sæt anførerbindet på N’Doye

Eurosports manager-ekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende Superliga-runde.

Velkommen til det første indlæg om Super Manager-spillet, som allerede er godt i gang.

De fleste har efterhånden opdaget, at Andreas Skov Olsen (FCN) og Mathias Jørgensen (OB) har vist sig som tidlige julegaver til os managers, mens Victor Fischer og Dame N’Doye er umulige at komme udenom på sit hold.

Skov har scoret 2 mål i 4 kampe

Personligt har jeg haft fornøjelsen af at ramme forkert med bindet de seneste to runder, hvilket betød et misset anfører-hattrick på Damen og derefter en jævn 42.000’er fra Fischer, da Damen igen leverede og Erceg på bedste Mikkel Beck-manér headede sig til 122.000. Det sendte mig fra top 200 i præmiepuljen og ned i den grå masse omkring nummer 720. Men det kan jo hurtigt vende.

Nå, nok om de dårlige oplevelser i sidste weekends runde, selvom frustrationerne og irritationen over at sætte Flø ind fremfor Carlgren var temmelig stor. Det er jo det, der gør dette spil så forundeligt, at de utrolig få gange man rammer plet med sine indkøb, anfører eller noget andet godt, så føles mandagen pludselig utrolig meget nemmere at komme igennem (medmindre man har to Vendsyssel-drenge i spil sådan en mandag aften, og AaB pludselig finder sig selv efter en nedslagtning i Parken, så kan sådan en mandag bliver noget af en prøvelse…).

Derby-day dillema

Femte runde står jo i det københavnske derbys tegn, og det vil betyde en del for mange managers, eftersom Brøndby og FCK jo leverer mange spillere til diverse hold.

Det store spørgsmål er sådan set todelt. Holder man begge mandskabs spillere, og hvis man sælger, hvem tror man så vinder?

 

En anden vigtig faktor disse uger er, at det er utrolig svært at være sikker på, hvem der spiller for de “4 store”, altså de fire europæiske deltagere: FCM, FCK, BIF og FCN. Og eftersom disse fire mandskaber er storleverandør af spillere til de fleste managerhold, må man vente så længe som muligt med at skifte. I hvert fald for at afvente, hvordan kampene torsdag aften har udspillet sig i forhold til skader, træthed eller spillere, der er blevet sparet til weekenden.

Tager vi fat på det todelte spørgsmål, synes jeg følgende ræsonnement giver mest mening.

FCK har hjemmebane, er svag favorit og møder AGF ude og SønderjyskE hjemme de næste to runder. Altså umiddelbart ikke den store grund til at skifte så mange af Ståles drenge. Det må også forventes, at FCK stiller så stærkt som muligt med tanke på kampens vigtighed.

Brøndby har to oprykkere i de næste kampe (Esbjerg hjemme og Vendsyssel ude), så det ligner også overkommelige modstandere. Med over 51% er både D. Kaiser og A. Erceg de mest populære spillere i spillet. Har man dem på holdet, ville jeg overveje at beholde dem. Kaiser er dog rykket længere tilbage på banen, efter Mukhtar er kommet tilbage hos Brøndby, og blev sågar bænket i sidste kamp, så overvejer man at sælge en Brøndby-spiller, kunne han være en mulig mand at skifte.

Kabongo koster 2.8 mio.

Unge Joel Kabongo er ligeså yderst populær, men ham ville jeg overveje at skifte op til denne runde, da mange allerede sidder med FCK forsvarer. Skal deres “rent mål”-bonus ødelægges, så er Erceg et fint bud på at være manden, der gør det (og det er så ok, hvis han er blevet stående på dit hold).

At få bonus for begge mandskabers defensiv er jo tæt på en umulighed. Med Kabongos pris er han billig at sætte ind igen efter denne runde. Rasmus Nicolaisen, der ligner han får godt med spilletid i FCM, kunne være en passende afløser.

FCN har en svær udekamp mod AaB på programmet, men efterfølgende kommer oprykkerne fra Vejle, og det lidt tunge Horsens-hold forbi kunstgræsset i Farum, og derfor skal jeg ikke have skiftet nogle af Hjulmands tropper.

Flø og Opondo blev købt i sidste runde med den bagtanke (udover de havde en meget lige kamp på papiret mod AaB og er kommet fint i gang), at man de næste to runder kan se deres startopstilling. Czajkowski blev lidt uforståeligt bænket gennem hele kampen, men han kunne ellers være en billig frontmand, såfremt man kan se han starter fredag aften.

Købsanbefalinger

NavnPris KlubFormation
Allan Souza4.481.000VejleAngriber
Ayo Okuson3.671.000 FCMMidtbane
Sebastian Czajkowski2.261.000 Vendsyssel FFAngriber
Moses Opondo3.309.000 Vendsyssel FFMidtbane
Rasmus Nicolaisen2.946.000FCMForsvar

På den modsatte banehalvdel kan vi dog være ret sikre på at se Vejles brasilianske troldmand Allan Souza, som ligner en spiller, der har tænkt sig at jagte Pål Kirkevolds scoringsrekord. Han er startet stærkt og til “kun” 4,4 millioner, er han et godt bud på en spiller de færreste har. Under 10 % ejer ham på nuværende tidspunkt.

Få favoritter i runden

N’Doye får anførerbindet

Ellers er det en runde, der er præget af enorm jævnbyrdige kampe. Kun FCM’s hjemmekamp mod Horsens ligner umiddelbart en sikker sejr, men at gætte Jess Thorups startopstilling er vel ligeså nemt, som at forudse hvornår benzinpriserne igen falder… Okuson ligner dog en mand, Thorup som minimum bruger fra bænken af og til hans flotte pris, er han et godt bud på en indskifter på dit hold.

Til sidst skal bindet jo placeres, og det ryger på armen af N’Doye, eftersom mit hold ikke har ret mange FCM-alternativer, og Damen nærmer sig topformen. Det er selvfølgelig med fare for, at Fischer så scorer to gange, og man igen kigger i vejviseren efter gode anfører point… 🙂

Læs også Mads Junkers anbefalinger til første runde i Premier Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *