Manager-veteran vinder Super Manager

Rene Jakobsen har spillet manager siden 90’erne, og i 2020 strøg han helt til tops. Læs hvordan både Lars Højer og sønnen Casper Højer sikrede ham et par topplaceringer i en lang manager karriere.

I Coop Danmark i Århus kører der en rigtig glad truckfører rundt. Han hedder Rene Jakobsen, er 48 år gammel og har netop vundet Super Manager- Forår 2020.

Rene har blandt andet familien Højer at takke for det ekstra store smil. 

Far og søn

Rene Jakobsens manager karriere startede tilbage i 1990’erne, da managerspillet gik under navnet Drømmeholdet og blev administreret af BT via pamfletter og breve.

I 1995 skrev Rene Jakobsen navnet Lars Højer på den holdliste, som skulle sendes via Postdanmark til BT. Det viste sig at være et godt valg, fordi FCK’s farlige højreback var med til at sikre en ung Rene Jakobsen en flot 2. plads i managerspillet baseret på Superligaen. 

25 år senere foregår managerspil online og nu klikkede Jakobsen “køb” ved Lars Højers søn Casper Højer. Igen gav det pote at vælge en Højer, fordi AGF’erens fire mål og fire assist var med til at bringe Rene Jakobsens hold – Punktlige Papirnussere – helt til tops i Super Manager – Forår 2020. 

Punktlige Papirnussere

Vinderholdet i Super Manager - Forår 2020

Jakobsens’ udvalgte til sidste runde i managerspillet.

Århus mod KBH

Jakobsens tropper kom godt fra start i managerspillet baseret på Superligaen. Forhåndsfavoritterne i 1. runde FCK tabte til Esbjerg. Rene gik imod strømmen og havde valgt Aab’s to-måls skytte Kasper Kusk, som anfører i den runde. Det gav en god start.

De næste 12 runder lå Papirnusserne godt til i top 100 og senere top 10. En super runde i 3. sidste spillerunde sendte Jakobsens udvalgte helt til tops. Det kan han bl.a. takke fire AGF’ere (herunder Casper Højer) for. De var nemlig med til at slå FCK med 2-4 i Parken.   

Selvom Rene bor i Århus og holder med AGF, så var det fornuften der fik ham til at gå med ‘De Hvide’ i managerspillet. En klog beslutning. 

Hvis du selv vil til tops og vinde managerspil, så har vi skrevet en managers guide til research.

Mor er en mester

Manager succes er dog ikke nyt for familien Jakobsen. I 2012 var det nemlig Rene’s mor der valgte de rigtige spillere, da hun vandt managerspillet til Superligaen for præcis otte år siden. Det var blot med lidt hjælp fra sønnen – siger Rene Jakobsen. 

Herfra skal lyde et stort tillykke med sejren – og en fortjent plads på Hall of Fame til Rene Jakobsen. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *