Billede: Dannadk

Giv Skov anførerbindet – Managertips fra Mads Junker

Eurosports manager-ekspert, Mads Junker, afslører sit hold og kommer med tips til den kommende runde i Super Manager. Der er mange faldgruber eftersom flere klubber har spillet europæisk i midtugen, men Junker har planen klar.

Det er blevet tid til 7. runde i Super Manager – Efterår 2018, managerspillet baseret på Superligaen. Mads Junker ser her frem imod den kommende runde, hvor han ser stor værdi i AGF-defensiven. Læs her, hvad tanker fodboldkommentatoren gør sig.

Forhåbentligt bliver diverse anbefalinger ligeså givtige, som det var tilfældet i med tipsene til PL-manager i sidste runde, men Superligaen er nu engang en sværere størrelse at blive klog på. Det hjælper heller ikke meget på pointhøsten at de 3 “store” tilsammen hentede 2 point…!

Mumin er et billigt valg.

Jokeren

Abdul Mumin (2.076.000)

Den unge FCN-spiller har spillet de to seneste kampe fra start. Senest leverede han en solid indsats i 2-0 sejren over Vejle i sidste uge. Med ejerskab af mindre end 1 % af managerholdene, og en pris på ca 2.1 millioner, kan Mumin være et interessant køb til din bagkæde.

Værdispilleren

Casper Højer (3.154.000)

Højer kommer med frem.

Den skydeglade venstre back er sikker mand hos århusianerne, og sparker en masse dødbolde. En glimrende pris (3.150.000) for en mulig målscorer/assistmager. En anden fordel er også at man kan se startopstillingen for AGF fredag aften (Spilstart kl. 19.00). Defensiven ligner AGFs mest attraktive aktiv ud fra et managerspilperspektiv. Der er således rigtig god værdi i Højer.

Den sikre

Andreas Skov Olsen (2.470.000)

Skov skal have bindet.

Både FCM, FCK og BIF har Europa Cup kampe i benene forud for weekendens kampe. De vil derfor helt sikkert have et øje på returopgøret næste uge. Af den grund ligner unge Andreas Skov Olsen det mest sikre valg til anfører bindet. FCN er som bekendt ude af Europa, og kan derfor fokuserer udelukkende på Superligaen. Den budgetvenlige Olsen ligner mere og mere den næste i rækken af notoriske målscorere som FC Nordsjælland har for vane at producere.

Et bud på en solid startopstilling til 7. runde.

Piratos

Piratos holdet havde en noget blandet runde, men holdt sig dog i top 200 i præmiepuljen – ikke mindst takket være Andres Skov Olsen og Viktor Fischers mål.

Til den kommende runde bliver det svært at spå om, hvem der spiller for henholdsvis FCM, FCK og BIF. Mon ikke de fleste dog får genvalg. Vendsyssel-drengene bliver dog sendt på porten efter et par blandet runder, og ind kommer en større AGF-ladning med rent defensivt fokus.

Mads Junkers startopstilling

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *