Mediano Manager: Salah tager revanche!

Det er op til Salah at redde de managers, som ikke havde hattrick-helten Agüero på holdet. Sådan lyder det fra Mediano Manager i ugens podcast frem mod 5. runde i Premier Manager Forår.

Weekendens kampe i Premier League managerspillet byder for mange på runden derpå efter Agüeros hattrick i senest. Nogle jubler, men hvad gør man, hvis man ikke havde argentineren på sit hold? Dét samt mange andre overvejelser og anbefalinger tager Mediano Manager fat på i denne rundes podcast til Premier Manager.

Rundens vigtigste emner

Udover Agüero-dilemmaet, snakker eksperterne om de mest attraktive indkøb til runden på hver position. Havde du måske overvejet at købe Pascal Gross fra Brighton eller sælge Mou Salah efter to skuffende runder? Måske du skifter mening i løbet af podcastens 30 minutter.

Hør også Mediano Managers optakt til 1. runde i Super Manager Forår.

Eksperternes skarpe

I den interne konkurrence mellem eksperterne tog Andreas sin første rundesejr, men Frederik fører fortsat 7-5 samlet, da Ashley Barnes som forudsagt kom på tavlen i sidste runde. Til denne runde har makkerparret igen gravet nogle anbefalinger frem til hver af de tre følgende kategorier.

Strudsen

Spilleren der gemmer sig, men stadig er til at få øje på. Mediano Managers bud på rundens bedste spiller med en popularitet på under 1% og et priskilt under 4.000.000.

Andreas: Jonathan Castro Otto (3.682.000), Wolverhampton.

Frederik: Lewis Dunk (3.482.000), Brighton.

Indeksspilleren

Eksperternes bud på den bedste spiller til prisen. Det såkaldte indeks, som du kan se inde i spillet under statistisk.

Andreas: Laurent Koscielny (3.369.000), Arsenal.

Frederik: Matt Target (2.644.000), Southampton.

Kaptajnen

Frederik og Andreas bud på 5. rundes mest vækstende spiller.

Andreas: Mou Salah (11.496.000), Liverpool.

Frederik: Pierre-Emmerick Aubameyang (9.228.000), Arsenal.

Du kan høre eksperternes begrundelser samt øvrige guldkorn til runden i podcasten. Du finder den nedenfor. Husk at du kan se Frederiks endelige hold fredag aften på MANIAGER.

Knæk og bræk!

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
10 kommentarer
 • Morten8. februar 2019 kl. 11:15

  Er det ikke muligt at I kan skrive og argumentere for jeres tips og anbefalinger i stedet for at jeg skal lytte til en podcast.
  Kunne bedre lide i efteråret, hvor Mads Junker regerede…

  • Kasper8. februar 2019 kl. 12:05

   Helt enig. Det gjorde det hele langt lettere.

  • Carsten Fink Pedersen8. februar 2019 kl. 12:12

   Enig 👍

  • mig8. februar 2019 kl. 12:16

   +1

  • Jens Poulsen8. februar 2019 kl. 12:28

   Hej Morten – og andre 🙂

   Det vil vi helt sikkert se nærmere på fremadrettet, hvor vi kommer med flere af tipsene her i bloggen. Hvis man vil have de lidt tungere og mere nørdede tips, så skal du have høretelefonerne frem.

   Mvh Jens, Holdet.dk

 • Mads Berg8. februar 2019 kl. 15:30

  Elsker at deltage i spillet, men med familie & job er det svært at finde tid til at lytte til en podcast på 30 min plus. Håber, I vil vende tilbage til skrevne ekspert-tips.

  Bh Mads Berg

 • Daniel Hansen8. februar 2019 kl. 17:50

  Uenig – Fedt med podcast – inspirerende og interesant!

  I gør det godt!

  • Signe9. februar 2019 kl. 11:12

   Helt enig! Det er meget mere overskueligt at stå og lytte til podcast, mens jeg laver mad eller kører på arbejde end at skulle læse flere siders optakt.

 • Signe9. februar 2019 kl. 11:19

  Personligt forstår jeg ikke negativiteten rettet mod de her podcasts. Vi har længe haft interne konkurrencer på mit arbejde, og netop disse podcasts gør at jeg rent faktisk har en chance mod mine kollegaer. Mediano manager giver desuden muligheden for selv at vælge sit hold – modsat Junker, hvor man primært kopierede hans anbefalinger.
  Jeg er fan!

 • Michael Nissen9. februar 2019 kl. 14:44

  Jeg er stor fan af podcastsoptakterne! 30 minutter er da mega billigt sluppet for at komme til bunds i stoffet fremfor tre overfladiske anbefalinger.

  Kæmpe ros til drengene for at presse så meget indhold ind på kun en halv time!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *