Niclas vandt overlegent i La Liga Manager

Det blev den 22-årige erhvervsøkonomistuderende – Niclas Holm – der løb med sejren i La Liga Manager Forår 2019. Sejren blev spillet hjem i forholdsvis sikker stil med en margin på knap en million til nummer to, og sågar uden den helt store pointmaskine Lionel Messi på holdet i de sidste runder.

Til daglig spiller Niclas Holm fodbold hos Varde IF i Danmarksserien, så kvaliteterne på fodboldbanen er til stede. I La Liga Manager – Forår 2019 beviste han, at hans kvaliteter som Holdet-manager heller ikke fejler noget. I ganske klar stil kom sejren i hus, og allerede fra start var følelsen god hos den 22-årige vinder.

“Min følelse var god fra start, vil jeg faktisk sige. Jeg gik ind til spillet med målet om at slå brormand. Jeg kunne hurtigt se, at han haltede lidt efter, og så måtte jeg jo lige give den en ekstra skalle i den samlede stilling.”siger La Liga Manager-vinderen.

En god start grundlagde den gode fornemmelse, og føringen blev aldrig overgivet i de sidste 6-7 runder.

“Jeg tror, jeg lå i top 150 efter første runde, og så kravlede jeg så småt op hele vejen igennem spillet, indtil jeg nåede toppen. Jeg lå nr. 1 i de sidste 6-7 runder.” – forklarer Niclas Holm.

Genvundet håneret

Motivationen var i første omgang ikke en samlet sejr i La Liga Manager, men derimod en helt anden. Det handlede om at slå tvillingen, som ellers havde håneretten fra sidste års La Liga Manager, hvor tvillingbror Lasse Holm vandt La Liga Manager.

Det er altid ekstra sjovt at spille med, når man konkurrerer mod vennerne. Denne gang var det dog mest på baggrund af, at jeg ville slå min tvilling, da han vandt sidste års version af spillet.” – forklarer Niclas, som i den grad fik revanche med den overlegne sejr.

Sejren kom i hus gennem en noget speciel satsning. Niclas valgte pointslugeren Lionel Messi fra i de sidste runder, hvilket der var en helt klar strategi med.

Jeg havde ikke Messi med i de sidste mange runder pga. Champions League, og fordi ligatriumfen var tidligt i hus, så var det sådan set kun en masse kasser fra ham, der kunne spolere min sejr.” – uddyber Niclas.

Satsningen holdt til slut og så kunne Niclas Holm løbe med sejren La Liga Manager Forår 2019 i ganske suveræn stil.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *